Liczba postów: 319
Liczba wątków: 31
Reputacja:
95
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
Tu można co chwila coś poprawiać dodawać teraz w sobotę chyba dam poprawkę bo zauważyłem że np. film fabryka czekolady z lat 70 nie przechodzi filtracji bo w linkach premium np.nopremium porzuca do folderu odrzucone bo jak zaznaczymy w GUI szukaj tylko pl a w linku jest brak pl to nie przechodzi ale w anabelu pisze pl i tak samo odrzuca z filman ale teraz testuje że jak brak w opisie rozmiaru w linkach darmowych zawsze brak rozmiaru to żeby przechodziły i wyszło z tego że jak zrobię pokaż tylko premium na przykładzie fabryka czekolady z lat 70 to pokazuje się linki z filman zarówno w darmowych i premium
Ogólnie testuje logikę że jak w linku brak rozmiaru to przechodzą bez żadnych filtrow a z rozmiarem czyli zazwyczaj linki premium są filtrowane wg filtrów na stałe w kodzie
Reputacja:
95
System operacyjny:
21-06-2025, 07:40 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2025, 07:43 AM przez Jmno.)
Witam trochę testowałem nową opcję dodana przez gpt blokowanie linków
Wnioski nowa opcja działa ale blokowane są tylko linki premium czyli nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit i także działa to dla cda i filman API, inne darmowe nie bo po restarcie kodi linki wracają. Czyli z darmowych tylko CDA i filman API . Właściwie w opcjach ff najlepiej z darmowych zrodel zostawić tylko cda i
filman.Dzisiaj jak się uda zrobię upload
Reputacja:
95
System operacyjny:
Może działać udostępnie ta poprawkę ale musiałem coś zmienić bo był problem z odrzuconymi przeniosłem to do dowolnej rozdzielczość w folderze odrzucone
Logika działania jeśli link nie przejdzie pozytywnie filtrów będzie status " brak " nie klikalne czyli tylko informacja bo przedtem mogłem otworzyć status brak i tak była pusta lista GUI to bezsensu było teraz brak to brak nie klikalne
1