Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kodi 21.2 problem z listą m3u
Witam Wszystkich. mam problem przy używaniu listy m3u. Przy powrocie do listy kanałów  i grupy kanałów program powraca do grupy Wszystkie, ja zaś w poprzednich wersjach wracałem do listy grup w miejsce grupy, która oglądałem. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-05-2025, 11:56 AM)Kierus napisał(a): jest jakieś

Dać sobie spokój z dziadowaniem na IPTV Simple Client w Kodi, przejść użytkowo na TiviMate Premium, jednorazowy wydatek 599 hrywien za dożywotnią licencję dla pięciu urządzeń nie jest finansowym armagedonem.
Odpowiedz
(15-05-2025, 03:40 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(15-05-2025, 11:56 AM)Kierus napisał(a): jest jakieś

Dać sobie spokój z dziadowaniem na IPTV Simple Client w Kodi, przejść użytkowo na TiviMate Premium, jednorazowy wydatek 599 hrywien za dożywotnią licencję dla pięciu urządzeń nie jest finansowym armagedonem.
Nie do końca się z tym zgodze. Niektórzy potrzebują wszystko działające w kodi bo posiadają mocny sprzęt x86 a nie jakieś pudło z androidem. Szkoda że nikt nie rozwija obsługi iptv pod kodi.
Odpowiedz
Aktualizacja 19.05.2025 do sprawdzenia wątpliwości wykonałem test dwóch list m3u na pvr iptv simple na RPI5 z libreelec i jakąś tam nowszą wersją kodi.
Wszystko działa jak trzeba na płatnej liście premium prędkość działania przełączania kanałów dla ott navigator - 10 dla kodi 8-9. To darmowe listy m3u zacinają mianowicie jak oczekują poszukując zródła video którego nie ma lub zacina z tym problemem radzi sobie troche lepiej ott navigator pewnie dodali jakieś autorskie rozwiązanie tego problemu jednak wogóle nie polecam takich darmowych śmieci m3u. Kolega wyżej ma za słaby sprzęt pod kodi lub problemy z internetem albo darmową liste m3u która się nie nadaje do niczego Smile Dodam że jakieś przestawianie bufora nic jemu nie da może tylko pogorszyć w przypadku iptv. Ott navigator jest może ciut lepszy jednak dla mnie sama możliwość uruchomienia kodi na x86 miażdży jakieś odtwarzacze z androidem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości