Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blad z mediafusion
Cześć Big Grin

Próbuje zainstalować Mediafusion do Kodi i polączyć to z RD lecz pokazuje mi się błąd :The dependecy on input stream.ffmpegdirect version 20.5.0 could not be satifised:

Korzystam z Ubuntu, moze w tym jakis problem leży? Miał któryś forumowicz podobny błąd?
Odpowiedz
REKLAMA:

Brakuje wtyczki inputstream ffmpeg. To wtyczka binarna. Zainstaluj ją przez menedżer pakietów w Ubuntu
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(20-05-2025, 06:53 PM)Tomek napisał(a): Brakuje wtyczki inputstream ffmpeg. To wtyczka binarna. Zainstaluj ją przez menedżer pakietów w Ubuntu
Jesteś w stanie wytłumaczyć jakoś jak to zrobić? Jestem totalnie zielony bo dopiero zaczynam działać na Ubuntu i ciężko jest narazie Big Grin
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości