28-08-2025, 04:46 PM
@jojo22 jeszcze raz prześlij ciastka i upewnij się, że scrapper masz włączony w ustawieniach.
|
FanFilm repozytorium Beta
|
|
28-08-2025, 04:46 PM
@jojo22 jeszcze raz prześlij ciastka i upewnij się, że scrapper masz włączony w ustawieniach.
REKLAMA:
28-08-2025, 05:12 PM
Jutro nowa beta... a w niej nowe scrapery m.in. tvpvod
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
I kolejna wersja: 2025.09.09 - w repozytorium
I kilka zrzutów (na jednym wkradł się developerski komunikat o błędzie...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podziękowali: Toov, bkc2, Theo1313
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
09-09-2025, 04:03 PM
Czym jest konkretniej vod.pl? Bo jak wchodzę na przeglądarce na tą stronę to przekierowuje na player.pl
Czyli to o playera chodzi? REKLAMA:
Nie. To dawny serwis który został przejęty przez player.pl - ale ma jakieś tam zasoby filmów i seriali - część czasowo udostępnianie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Cytat:31 stycznia 2024 roku serwis został zlikwidowany[7], zaś darmowa część serwisu VOD.pl trafiła wtedy do należącego do tej samej grupy medialnej serwisu internetowego Player.pl[6], na który przekierowuje adres URL serwisu internetowego VOD.pl[8].Ale jak widać co nieco udaje się z niego wyłuskać za free - mieć a nie mieć... ? Lepiej mieć kilka więcej, tym bardziej że to b. prosty scraper.
09-09-2025, 08:27 PM
Dokładnie, im więcej tym lepiej. Tak więc od siebie mogę podrzucić do rozpatrzenia
Cytat:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
(09-09-2025, 08:27 PM)harypoter napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dzięki, będzie w następnej becie. Dziwny ten serwis, większość pozycji ma same trailery. ![]() Podziękowali: arkady1964
10-09-2025, 10:03 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2025, 10:05 AM przez harypoter.)
Podklad jest z jakiejs bazy filmów, jak klikniemy w other sources to jak film jest dodany to pokazują sie hostingi. Może się rozkręcą z czasem. Nie mam jak sprawdzić ale jak są źródła w 1080p to warto dodać
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|