Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(02-03-2026, 01:49 PM)Tomek napisał(a):
(01-03-2026, 08:18 PM)servisco2 napisał(a): Player external pokazuje w wynikach wyszukania pozycje na liście vod, które można wypożyczyć. Czy tak ma być ? bo amazon tylko te co są w pakiecie.

Możesz mi podać konkretny przykład?
Film Norymberga.
Odpowiedz
REKLAMA:

Na stronie Justwatch ten film jest w "streamy" a nie w "wypożycz"
[Obrazek: 2ec3e6da331dd75bb0de8c15f37ae190.jpg]

Nie mamy innej możliwości sprawdzenia - jeśli JW nam zwraca takie dane, to takie obsługujemy.

Podziękowali: servisco2
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Wersja: 2026.03.08 - w repozytorium:

-- scrapery --
  • nowy scraper wrzucaj - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - scraper stworzony przy współpracy z serwisem, za ich zgodą i wiedzą. Wymaga konta. Obsługuje zarówno treści w trybie wyszukiwania wideo oraz w trybie wyszukiwania plików.
    Wyszukiwanie wideo:
    • dla użytkowników zalogowanych bez konta premium - 480p, 720p,
    • dla użytkowników z kontem kontem premium - 1080p, 4k
    • obsługa różnych ścieżek dźwiękowych i napisów.
    Wyszukiwanie plików - tylko dla użytkowników premum (w opcjach możliwość wyłączenia)
  • przebudowa struktury scraperów, lepsze działanie przy użyciu języków PL i EN
  • vizjer - wymaga ciasteczek - obsługa przez skrypt tampermonkey By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
  • cda - poprawa wyszukiwania
  • poprawa weryfikacji logowania w scraperach
-- core --
  • poprawa mniejszych błędów

Podziękowali: martairafal, servisco2, arkady1964
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
2
Odpowiedz
Cześć.
Zauważyłem iż po aktualizacji do wersji 2026.03.08 wszystkie katalogi we wtyczce są puste, dodatkowo wyświetlany jest napis "Brak treści do wyświetlenia".
Powrót do wersji 2026.03.01.0 przywraca wszystko i wówczas działa jak należy.
Pozdr.
Odpowiedz
( 5 godzin(y) temu)szwejk napisał(a): Cześć.
Zauważyłem iż po aktualizacji do wersji 2026.03.08 wszystkie katalogi we wtyczce są puste, dodatkowo wyświetlany jest napis "Brak treści do wyświetlenia".
Powrót do wersji 2026.03.01.0 przywraca wszystko i wówczas działa jak należy.
Pozdr.

Cokolwiek w logach? Jakieś info o systemie?
Odpowiedz
@szwejk - no logs = no problem - podaj logi (najlepiej z włączonymi logami programisty w ustawieniach wtyczki)
Odpowiedz
REKLAMA:

Proszę bardzo, logi po aktualizacji:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

A tu logi z wersją działającą z zeszłego tygodnia która u mnie działa:

Pozdr
Odpowiedz
Włącz logi programisty. Wejdź w jakiś katalog. Bez tego to bezużyteczne.
Odpowiedz
Proszę bardzo:
Odpowiedz
Będzie fix - błąd specyficzny dla Windows na którym kodi wciąż używa pythona 3.8
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28fifi28, graboluswielki, shiqri, 3 gości