I taka jedna lista plusX był by super. Teraz jest taka masakra, że aż ja się gubię. Sam skrypt pobierania wygląda jak nie jedna wtyczka kodi. Do niedzieli postaram się wszystko przeanalizować i podesłać Ci pełną analizę i ustalenia. Chyba, bo to już od dawna nie jest łatwe. Zdecydowanie jest dużo za dużo

Ps. Testowałem nową Twoją listę PlusX i teraz jest ok. Nie wywala w kosmos geabera choć jedna audycja potrafi mieć 3 tytuły :
</programme>
<programme start="20250919193000 +0200" stop="20250919200000 +0200" channel="Eurosport4KCZ.pl">
<title lang="cs">Onboard</title>
<title lang="cs">The Ocean Race Europe</title>
<title lang="cs"> - Episode 12</title>
<desc lang="cscs">[ Sport ]
Catch up with the latest action on the water in the 2025 Ocean Race Europe, featuring six legs from Kiel, Germany to Boka Bay, Montenegro.</desc>
</programme>
Jak mogę coś zasugerować to można resztę 2 pchać w <sub-title łatwej będzie to przekazać dalej. Albo upchać te 3 w jedno <title lang="pl"> / <title lang="cs">:
<programme start="20250919082000 +0200" stop="20250919090000 +0200" channel="TVP 1">
<title lang="pl">Okrasa łamie przepisy</title>
<sub-title lang="pl">Smaki Opolszczyzny</sub-title>
<desc lang="pl">Karol Okrasa kolejną podróż rozpoczyna w Opolu, czyli "stolicy polskiej piosenki". Uwagę kucharza przyciąga napis na drzwiach niektórych restauracji: "Opolski bifyj". To stworzony przez organizacje turystyczne szlak kulinarny zrzeszający lokale gastronomiczne z terenu województwa opolskiego promujące tradycyjną kuchnię Śląska Opolskiego. Jeden z nich znajduje się w Starych Siołkowicach. Tam Karol spotka się z panią Rozwitą, która do dziś prowadzi niewielką restaurację, założoną jeszcze przez jej dziadka prawie sto lat temu. Zaprosi ona gościa na tradycyjne opolskie potrawy, takie jak zupa "snelka", "kasler ze sztampami", "panczkraut" czy "pranzunki". Propozycjami samego kucharza będą tym razem pstrąg z opolskim krupniokiem oraz również "pranzunki", czyli ziemniaczane kluski podane ze skwarkami z boczku i pastą z "leberki", czyli opolskiej pasztetówki.</desc>
<date>2025</date>
<category lang="pl">magazyn kulinarny</category>
<icon src="https://ptv-prod.wpcdn.pl/media/akpa1618332.jpg" />
<country lang="pl">"Polska"</country>
<rating>
<value>0</value>
</rating>
</programme>
@
mjw , @
Tomek , @
DenDy , @
rysson , @
mtr81 pomóżcie koledze w rozwinięciu skrzydeł, zaczął bawić się w kodi
"A tak off top
Mam kilka addonów do Kodi własnej produkcji lub poprawione po mbebe.
Trochę jeszcze niepewne repo dla Kodi
Z kim tu rozmawiać aby udzielił porad laikowi?"
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@
azman jest od epg dla E2/ sat PL, ale od dawna współpracujemy i kleimy to wszystko razem. Ręczę za niego prawą ręką
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.