Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
budżetowy tv-box
Poszukuję taniego boxa, którego na wakacjach będę podłączał do tv po hdmi.
Niepotrzebna mi wysoka jakość, potrzebne natomiast złącze usb (inne niż do zasilania urządzenia) oraz obsługa kodeków i pendrive 256 gb (no chociaż 64 gb).
Fajnie by było gdyby miał wyjście audio (lub można było podłączyć audio po bt), aby można było go podłączyć do monitora komputerowego.
Początkowo myślałem o dekoderach tv z wejściami usb, ale nie jestem pewny czy obsługują chociaż popularne kodeki i większe pendrive.
Odpowiedz
REKLAMA:

(06-09-2025, 06:06 PM)kali napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Co do Box-a Android TV, też coś by się znalazło, ale chyba trochę drożej np. można już kupić za około 200 złotych Xiaomi Mi Box 3 generacji. Info:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Rodzaje wyjść i wejść znajdujące się z tyłu urządzenia. 
- Wyjście audio - wideo przez:  HDMI
- Wejście:  USB 2.0

Pozdrawiam

Podziękowali: kali
Odpowiedz
Dziękuję za polecenie.
A czy jest sens myśleć o zakupach w Ali? Oczywiście przy założeniu, że urządzenie nigdy nie zostanie podpięte do internetu.
Znalazłem H20PRO za około 50 zł (w ofertach łączonych, do których nie umiem linkować):
Tylko nie wiem, czy w ogóle warto rozważać zakup tam i czy to nie jest po prostu złom.
Odpowiedz
Pisze, że to zwykły Android, nie wiem czy ma możliwość zmiany systemu operacyjnego na Android TV (wgrania/zainstalowania oprogramowania Android TV)...  

(07-09-2025, 04:10 PM)kali napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam

Podziękowali: kali
Odpowiedz
Dziękuję, to już wygląda całkiem nieźle cenowo.
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości