Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wtyczka Toya go
Witam serdecznie.. 
szukam wtyczki dla Toya Go ..
Ta z poradnika wyrzuca komunikat could not Connect to repsitory. 
Instalacja docelowo na tv boxie. Dla testu zainstalowany kodu 19 na Windowsie z tym samym efektem …
Prośba o podpowiedź co można zrobić by ruszyło ..
Odpowiedz
REKLAMA:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

w tym repozytorium znajduje się działająca wtyczka Toya GO do kodi. Ale żeby to działało musisz mieć wersje kodi co najmniej 20.
Odpowiedz
Super … Bardzo dziękuję …
Wtyczka podpięła się … jednak nie odtwarza mi programów i krzyczy o instalacje Widevine CDM …
Z repozytoriów kodi zainstalowałem wtyczkę IPTV Simple Client …ale skonfigurować ją nie bardzo potrafię … a myślę że to jest teraz przeszkodą do działania tv na Kodi …
Prośba więc o wskazówki bo jestem bardzo zielony w tym temacie Smile)
Odpowiedz
Na tv boxie ruszy ci bez problemu po instalacji wtyczki IPTV Simple Client ale na windowsie niestety nie mam jak ci pomóc bo Kodi używam tylko na Android TV. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Poradnik coś zapewne pomoże ale żeby kanały ruszyły z tego co pamiętam musisz mieć także zainstalowaną wtyczkę strumieniową czyli InputStream Adaptive wtedy powinno to wszystko ruszyć.
Odpowiedz
A czy Toya nie zmienia teraz czasem systemu na DotTv? Sam chciałem zrobić sobie listę z noimi danymi logownaia ale trochę się cykam że mi w jakiś sposób dojdą do tego że korzystam ze strumienia i mi konto zablokują.
Odpowiedz
Korzystam z tej wtyczki od kilku lat i nikt niczego nie blokował, udostępniałem też dane koledze który logował się z innej części Polski nigdy nie było problemów. Teraz korzystam sporadycznie tylko na wyścigi F1 w Eleven Sports, a ogólnie to i tak rozdzielczość tych streamów u mnie to marne 960x544. Nie wiem co się stało z tym bo kiedyś miałem normalnie 1920x1080 i inne mniejsze rozdzielczości do wyboru a teraz ustawiło się na sztywno z jedną jakością.
Odpowiedz
REKLAMA:

(19-11-2025, 10:05 AM)deco164 napisał(a): Korzystam z tej wtyczki od kilku lat i nikt niczego nie blokował, udostępniałem też dane koledze który logował się z innej części Polski nigdy nie było problemów. Teraz korzystam sporadycznie tylko na wyścigi F1 w Eleven Sports, a ogólnie to i tak rozdzielczość tych streamów u mnie to marne 960x544. Nie wiem co się stało z tym bo kiedyś miałem normalnie 1920x1080 i inne mniejsze rozdzielczości do wyboru a teraz ustawiło się na sztywno z jedną jakością.
Pisałem do nich w sprawie jakości w ich ogólnej aplkacji, to dostałem odpowiedź że rozdzielczość jest uzależniona od umów jakie mają podpisane z dostawcami. Tylko coś mi tu nie gra bo jescze kiedyś jakość była naprawde dobra, dzisiaj HD mają tylko wybrane kanały, i strasznie słabo to wygląda na tle innych operatórw którzy udostepniają aplikację do oglądania TV.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości