Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: iPad
17-12-2025, 10:09 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2025, 10:10 AM przez Black.)
Witam, możecie przeanalizować mój problem z jednym kanałem Cartoonito HD, widzę całe EGP z 10 dni lecz nie mogę odtworzyć powtórki tak jak by nie łączyło się z zawartością.
Dostałem informację o takim problemie
#EXTINF:0 tvg-id="CARTOONITO" tvg-name="CARTOONITO" tvg-logo="https://logo.itvn.io/CARTOONITO.png" timeshift="5" catchup="default group-title="Dla Dzieci" ,Cartoonito HD
first is catchup="fs" --> ok because clause by "
second is catchup="default group-title=" --> the clause " is missing after default
Liczba postów: 4,369
Liczba wątków: 42
Reputacja:
610
System operacyjny:
17-12-2025, 10:18 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2025, 10:19 AM przez Tomek.)
No ale przecież masz odpowiedź co jest źle:
the clause " is missing after default
zatem powinno być:
#EXTINF:0 tvg-id="CARTOONITO" tvg-name="CARTOONITO" tvg-logo="https://logo.itvn.io/CARTOONITO.png" timeshift="5" catchup="default" group-title="Dla Dzieci" ,Cartoonito HD
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 4,369
Liczba wątków: 42
Reputacja:
610
System operacyjny:
Poprosić dostawcę żeby poprawił xml bo ma błąd. Albo zapisać sobie listę lokalnie i zmienić samemu
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
0
System operacyjny:
Wielkie dzięki zobaczymy co z tego będzie.
Reputacja:
0
System operacyjny:
Dostawca odpowiedział na pytanie i twierdzi że glowny dostawca kanały nie dostarcza Archivum dla tego kanału ale jednak widzę powtórki tylko nie mogę ich uruchomić.
Nie wiem gdzie mam uderzyć żeby to naprawić.
Sam nie znam się na tym i nie będę wstanie tego naprawić, dostawca aplikacji poprosił aby lista była a Xtream bo będzie mógł sobie pobrać API i połączyć z EGP, jakoś tak to zrozumiałem ale moja lista jest wygenerowana w token code czyli chyba M3U8
"There is different reasons possible. As you are using m3u I can’t get the replay correctly so I need to use informations from epg to find programs in the past. If server have 7days in the past and epg 1 day in the past I can show only 1 day. + as I saw there is some replays formats I don’t support currently in the m3u and I can’t works on it for now.
Best is to ask you provider xtream credentials and you will have no problems and get all the replays without any problems"