Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa eKino-tv
Witam wszystkich serdecznie ostatnio plugin eKino-tv przestał działać w Kodi na smart tv wywala mi "Wystąpił problem z pobraniem danych" error .Co może być przyczyną ? Próbowałem instalować poprawkę tutaj z forum ale nie instaluje się Próbowałem przez zakładkę install from ZIP file w Kodi i nie widzi tego pliku na pendrivie
Odpowiedz
REKLAMA:

@artibusko  
W nowszych wersjach systemu Android potrzeba dla aplikacji Kodi nadać stałe uprawnienia do plików.
Trzeba to zrobić z poziomu Androida - odszukać aplikację Kodi i w uprawnieniach znaleźć dostęp do plików i ustawić na "Zawsze". Piszę z pamięci, ale kieruj się w tym kierunku. Możesz też przeszukać forum pod hasło typu Kodi nie widzi pliku zip - było tu nie raz.

Przykładowe posty na ten temat:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
U mnie też nie działa ten plugin, ktoś może to rozgryzł?
Odpowiedz
Który plugin? Bo są dwa. Jeden dla klientów płacących za premium ekino (ten pobierany ze strony) i on faktycznie nie działa: skargi i zażalenia należy kierować do ekino, płacisz wymagasz. I drugi autorstwa mbebe z poprawkami tele i on działa (nie odpalenie któregoś tam źródła to problem nie po stronie wtyczki ekino.
Odpowiedz
Oficjalna wtyczka z ich strony nie działa bo nie łączy z się z API. Albo zmienili coś w API a nie zmieniło tego w wtyczce, albo je wywalili. Dlatego też wtyczka od mbebe po poprawkach tele działa - ale bez możliwości zalogowania się i uzyskania premium.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(17-01-2026, 05:02 PM)Tomek napisał(a): Oficjalna wtyczka z ich strony nie działa bo nie łączy z się z API. Albo zmienili coś w API a nie zmieniło tego w wtyczce,  albo je wywalili. Dlatego też wtyczka od mbebe po poprawkach tele działa - ale bez możliwości zalogowania się i uzyskania premium.
Wszystko zainstalowane tak jak piszesz z poprawkami ale u mnie nie działa ...wszystko wyszukuję ale nie odpala filmu ...Nie wiem co jeszcze sprawdzić ?
Odpowiedz
REKLAMA:

Logi bez tego nic nie ruszymy dalej.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: zdzislaw22, 1 gości