Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Philips
Witam wszystkich serdecznie ostatnio plugin eKino-tv przestał działać w Kodi na smart tv wywala mi "Wystąpił problem z pobraniem danych" error .Co może być przyczyną ? Próbowałem instalować poprawkę tutaj z forum ale nie instaluje się Próbowałem przez zakładkę install from ZIP file w Kodi i nie widzi tego pliku na pendrivie
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Sony
U mnie też nie działa ten plugin, ktoś może to rozgryzł?
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 0
Reputacja:
66
System operacyjny:
Urządzenie: PC
Który plugin? Bo są dwa. Jeden dla klientów płacących za premium ekino (ten pobierany ze strony) i on faktycznie nie działa: skargi i zażalenia należy kierować do ekino, płacisz wymagasz. I drugi autorstwa mbebe z poprawkami tele i on działa (nie odpalenie któregoś tam źródła to problem nie po stronie wtyczki ekino.
Liczba postów: 4,449
Liczba wątków: 42
Reputacja:
626
System operacyjny:
17-01-2026, 05:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2026, 05:15 PM przez Tomek.)
Oficjalna wtyczka z ich strony nie działa bo nie łączy z się z API. Albo zmienili coś w API a nie zmieniło tego w wtyczce, albo je wywalili. Dlatego też wtyczka od mbebe po poprawkach tele działa - ale bez możliwości zalogowania się i uzyskania premium.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 4,449
Liczba wątków: 42
Reputacja:
626
System operacyjny:
Logi bez tego nic nie ruszymy dalej.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...