Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wtyczka IPTV Recorder
Jak nagrywać w KODI?
Odpowiedz
REKLAMA:

No najwyraźniej wtyczka którą znalazłeś nie działa w nowszych kodi. Więc na chwilę obecną nie ma prostego rozwiązania.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Nie wiem czy czasem nie da się zaimplementować twojego pliku IPTV np . w wersji .m3u do programu Tvheadend ? bo jeśli tak to spokojnie możesz z tego programu nagrywać programy TV na KODI kiedy chcesz. Ja mam skonfigurowany Tvheadend z tunerem USB - DVB-T2 ( polskie stacje TV ) na swoim serwer-ku i potem zapisuję listę z tego serwera TVheadend do pliku : m3u i oglądam TV gdzie chcę. A nagrywam na serwerze Ale nie wiem czy jeśli uruchomisz server Tvheadend na KODI i dodasz tam listę IPTV .....nie uzyskasz tego samego ???
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości