Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fen i real debrid
Witam.
Szukałem informacji o dostępie do źródeł filmów w 4k z dźwiękiem true HD i gdzieś mi przemknęło kodi plus real debrid. Zamiast zagłębić się w temat to pomyślałem o tym jak o nowym wyzwaniu i z marszu
kupiłem homaticsa r 4k plus, głównie właśnie z myślą o fen i real debrid. Zacząłem przeglądać forum i okazało się, że na chwilę obecną nie wygląda to zbyt różowo.
Jestem bardziej związany z sat i enigma2 a kodi znam jedynie z teorii. Nie wiem jakie repozytoria i wtyczki do czego, co i z czym połączyć....
Do filmów i seriali do tej pory używałem wtyczki E2iplayer na tunerze i jakoś to działało ale zamarzyła mi się lepsza jakość...
Proszę o radę czy idzie na chwilę obecną coś z tego wykrzesać, żeby oglądać w 4k z dobrym dźwiękiem czy to już przeszłość i pozostać przy E2iplayer a boxa odesłać i odpuścić temat?
Odpowiedz
REKLAMA:

Niestety RD nie działa już tak jak kiedyś.FEN jest już też nie wspierany.Na dzień dzisiejszy najlepsze rozwiązanie to dodatek
POV i Torbox zamiast RD.
Odpowiedz
Jak  kolega wyżej napisał
Kodi, dodatek POV i kupic konto torbox za 3 dolary miesięcznie

[Obrazek: QExQdNYl.png]
Odpowiedz
Polecam wtyczkę The Forge zbudowaną na Fenie i usługę Alldebrid. Wszystko pięknie śmiga, łącznie z TrueHD. Real debrid umarł. Fen również.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości