Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amazon Fire TV Stick
(31-05-2023, 11:40 AM)zuku1786 napisał(a): Czy ktoś doświadczył ostatnio u siebie problemów z działaniem HBO Max?

Nie

zuku1786 napisał(a):ponownie zainstalowałem HBO Max ze sklepu Aurora
Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nic nie dało
problem i jak go rozwiązać?

Odinstaluj ten wynalazek, restart urządzenia, ponownie zainstaluj na przykład via Downloader z pewnego zewnętrznego źródła...

[Obrazek: Dq8jo34l.jpg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam takie samo zdanie, żadnych problemów z HBO Max instalowanych na kilku stickach.

Aurora nastawiona jest głownie na telefony co już w sumie powoduje też problemy na innych urządzeniach niż telefony.
Odpowiedz
Witam, ogromna prośba do kolegów zgasła mi  apl skyshowtime  na fire tv stick , pobrałem już kilka różnych wersji i instalowałem przez explore ale niestety za każdym razem ten sam komunikat że aplikacja jest nie obsługiwana przez moje urządzenie , czy może mnie ktoś poratować działającą wersja apki która działa u niego na fire tv stick?
Odpowiedz
(05-08-2023, 01:28 PM)kiwaczek70 napisał(a): wersja apki która działa u niego na fire tv stick?

[Obrazek: 3mwpQv2l.jpg]
Odpowiedz
ups... udało się już znalazłem zainstalowałem i działa, ale mam jeszcze jedno pytanie o Rakuten TV czy na fire tv stick działa komuś , jest jakaś stabilna apka?
Odpowiedz
(05-08-2023, 02:52 PM)kiwaczek70 napisał(a): Rakuten TV czy na fire tv stick działa komuś , jest jakaś stabilna apka?

[Obrazek: XU8AQuhl.jpg]

[Obrazek: FpPyU4Fl.jpg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Hm, ja na moim Fire Stick Lite niestety nie mogę zainstalować apka jest w apstore ale nawet jak zmienię region na usa to pokazuje że api jest nie dostępne , pobrałem 3 wersje apk z apkmirror i za każdym razem po instalacji jest komunikat ups coś poszło nie tak.

A jaka to wersja aplikacji i na jakim Fire Stick zainstalowana?

ok, ruszył w końcu na tej wersji 4.4.2-4040200
Odpowiedz
Aktualizowałem właśnie swojego z appstore na Fire MAX i tez nie działa. :/ jak widać trzeba cofnąć się do starszej albo czekać na zgłoszenia błędów.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości