17-04-2021, 10:02 AM
Amazon Fire TV Stick
|
REKLAMA:
17-04-2021, 10:38 AM
VPN od MyDevil działa z Netflixem By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Łonogrzmot nie wszystkie filmy, a szczególnie polskiej produkcji są widoczne bez VPN na Netflixie na innym IP niż PL. ![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
17-04-2021, 11:46 AM
Spoko ze dziala tylko czy to dziala tylko z kodi czy na aplikacji netflix?
Bo mam polskie produkcje ale nie moge odtworzyc gdyz blokuje
17-04-2021, 12:15 PM
Działa w każdy sposób. Odpalasz VPN i nie ma znaczenia czy wtyczka do Kodi, czy apka Netflix czy przez przeglądarkę Cały ruch idzie wtedy przez VPN.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
17-04-2021, 02:01 PM
(17-04-2021, 12:15 PM)mjw napisał(a): Działa w każdy sposób. Odpalasz VPN i nie ma znaczenia czy wtyczka do Kodi, czy apka Netflix czy przez przeglądarkę Cały ruch idzie wtedy przez VPN.Okej to co moze byc nie tak Mam smart tv samsung z tizenem, odlaczony od neta Mam podlaczony do niego firestick 4k z vpn od nord W kodi, w tel, komp nie wykrywa mi vpn, tylkona firesticku poprzez vpn i apke netflix nie moge sie polaczyc a vpn i kodi dziala idealnie
17-04-2021, 03:16 PM
Netflix blokuje NordVPN i innych dużych dostawców. Dlatego napisałem, że MyDevil działa z Netflixem.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
A jak moge na firesticku ogarnac mydevil vpn? Moge kupic to nie problem ale nie umiem tego ustawic
Wgl jestem polaczony vpn polska i przez kodi moge ogladac polski kontent a juz na apce netflixa nie
17-04-2021, 04:28 PM
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Lepiej jest stworzyć coś, co inni skrytykują, niż nie stworzyć niczego i krytykować innych.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości