czy znacie jakąś wtyczkę do Alterkino.net?
Archiwum Shoutboxa
Mam takie pytanie czy znacie jakąś dedykowana wtyczkę do YouTube Music, załapałem się na premium rodzinne i co dalej maturzysto ?
Fajnie, że dostałem aktualizację systemu na swojego FLIX TV BOX'a teraz dużo płynniej działa na Android TV 9.0
@ScatMan91 przeciez masz napisane w komunikacie, że masz ustawioną złą datę w systemie i to powoduje błędy w weryfikacji certyfikatu SSL
ERROR: /storage/.kodi/addons/script.module.urllib3/lib/urllib3/connection.py:360: SystemTimeWarning: System time is way off (before 2019-01-01). This will probably lead to SSL verification errors. Od wczoraj tak się dzieje na dwóch urządzeniach z CE. Nie da się pobrać żadnych dodatków, nie pobiera godziny, pogody, epg. Dprawdzane na świeżej instalacji jak i na kilku kopiach zapasowych. W czym może tkwić problem?
Wyczyść bazę w m-tv guide i wpisz ten adres By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to jest adres, z którego korzystam wręcz "od zawsze" a dziś takie heve
no właśnie w tym cała heca. m-tv guide wywala mi komunikat podczas ładowania listy, że mam sprawdzić adres bądź konto premium ?
@mjw tak, wciąż otrzymuję komunikat o nieprawidłowym adresie bądź koncie premium
Panowie czy istnieje na dzień dzisiejszy jakaś wtyczka obsługująca CDA pod Kodi 19 ?