Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
lista kanałów m3u - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Pomoc & Poradniki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=48)
+--- Wątek: lista kanałów m3u (/showthread.php?tid=565)

RE: lista kanałów m3u - ad_ford - 08-05-2021

(08-05-2021, 03:40 PM)rajman napisał(a): Przecież jest wtyczka player.pl do kodi
Ale niestety nie mogę tych kanałów przerzucić do programu domyślnego (Live TV) , w którym mam standardowe kanały dvbt.
Domyślnie ten program może wczytać listy m3u, niestety nie współpracuje z zewnętrznymi programami (jak kodi).

RE: lista kanałów m3u - jon1022 - 08-05-2021

(08-05-2021, 03:49 PM)ad_ford napisał(a):
(08-05-2021, 03:40 PM)rajman napisał(a): Przecież jest wtyczka player.pl do kodi
Ale niestety nie mogę tych kanałów przerzucić do programu domyślnego (Live TV) , w którym mam standardowe kanały dvbt.
Domyślnie ten program może wczytać listy m3u, niestety nie współpracuje z zewnętrznymi programami (jak kodi).
Jedyne co można by próbować zrobić to dodać do ulubionych w kodi kanały z wtyczki Player i stworzyć taką niby listę m3u.
Nie z każdą wtyczką to działa, a jeśli działa takiej listy możesz użyć tylko w obrębie Kodiego np w Iptv Simple client.
Ale nie da się dodać jej do twojego programu od dvbt...

RE: lista kanałów m3u - maniakama - 27-05-2021

siema, czy jest ktos kto w miare możliwosci może pomoc w zarejestrowaniu sie na plusx był bym wdzieczny za pomoc czekam na PW Smile

RE: lista kanałów m3u - bigdamian - 28-05-2021

(27-05-2021, 04:59 PM)maniakama napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. tutaj masz wątek o plusx

lista kanałów m3u - Tomek - 29-05-2021

Gość już tam był, ale nie ogarnia podstaw. Na razie ma odpoczynek tygodniowy za wyzywanie na PW moderatora.

RE: [ZA DARMO] Zaproszenia do PlusX - coni - 29-05-2021

Abstrahując od wątku,
czy mogby ktos sie podzielic doswiadczeniami lub opinią odnosnie Sharavoz?
Bylbym wdzieczny.

RE: [ZA DARMO] Zaproszenia do PlusX - Łonogrzmot - 30-05-2021

(29-05-2021, 10:30 PM)coni napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: [ZA DARMO] Zaproszenia do PlusX - coni - 30-05-2021

Dzieki za te kontraproduktywna odpowiedz.
Nie chodzi tu o koszty czy tez zawracanie tylka lecz tylko o informacje.
A swoja droga, to najwygodniej wogole nie dzielic sie doswiadczeniami z innymi.
W ten sposob zaoszczedzamy sobie sporo czasu i stresu.
Osobiscie uwazam te odpowiedz "dedykowany temat" za egoistyczna i zalosna.
Niestety, sporo ludzi korzysta z forum myslac tylko o wlasnych interesach.
Ale na szczescie sa tez i inni.

RE: [ZA DARMO] Zaproszenia do PlusX - Łonogrzmot - 30-05-2021

[Obrazek: s018.gif] [Obrazek: s018.gif]

RE: [ZA DARMO] Zaproszenia do PlusX - coni - 30-05-2021

[Obrazek: default_laughing5.gif]