Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Lajkonik202 - 04-02-2022

W filmie są podane dwa linki cutt.ly
Ten od Wolfa działa i pobiera lecz ten od launcher manager nie

Wysłane z mojego SM-A516B przy użyciu Tapatalka

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 04-02-2022

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałem Ci wyraźnie, abyś wykorzystał linki z OPISU filmiku na YT. Nie te co są podane w filmie, a te co są podane pod nim.
Skopiowałem Ci je tutaj:
Wolf Launcher: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Launcher Manager: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Zastanów się też czy na pewno chcesz to robić.
Przypomnę.
WSZYSTKIE OPERACJE NA SWOIM SPRZĘCIE WYKONUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Lajkonik202 - 04-02-2022

Mam świadomość tego że coś może pójść nie tak.Przepraszam za moje zakręcenie i nie doczytanie ze zrozumieniem wcześniejszej wiadomości

Wysłane z mojego SM-A516B przy użyciu Tapatalka

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - pit24316 - 06-02-2022

Podane linki, KIS wykrywa jako zawirusowane i nie mogę ich pobrać.

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - kysiek86 - 09-02-2022

Witam. Pytanie do tych którzy mają na Wolf launcher na canal+ box 4k zainstalowane widgety chronusa. Jak zmienić dostawcę pogody? Widzę na początkowych sceeenach że ktoś ma Yahoo a u mnie cały czas dostawca domyślny. Widzę listę do wybrania ale nie mogę przejść na innego dostawcę. Wykupiłem wersje pro ale nie pomogło.

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - marcinkk - 09-02-2022

Yahoo już nie ma na liście obsługiwanych.

Jest kilka innych, ale te co sprawdziłem, to wymagały "klucza API", czyli podejrzewam, że trzeba sobie u nich konto założyć i potem ten klucz konfiguracyjny do Chronusa wpisać.

I jeszcze jedno... Chronus niby się instaluje na AndroidTV, ale przystosowany jest średnio do obsługi tym prostym pilotem. Na etapie konfiguracji bardzo przydaje się myszka z Bluetooth.

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - ManyPL - 09-02-2022

Klikaj strzałką na dół i naciśnij ok - niestety to próbowanie na ślepo - ja mam Norweski instytut Wink do reszty i tak chyba będziesz potrzebował API jeśli się nie mylę.

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - kysiek86 - 09-02-2022

Dzięki za odpowiedź. Polecicie jakiś inny widget do pogody?

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - marcinkk - 10-02-2022

Weather & Clock Widget for Android

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&hl=en_US&gl=US

Moim zdaniem ten działa bardzo dobrze ... ale trzeba sobie poszukać APK, bo nie ma go w sklepie dla AndroidTV. Konfigurację da się zrobić pilotem, ale myszka by się przydała Smile

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - subzero88 - 12-02-2022

A jak drugi rząd widżetów zrobić?
Jakieś skróty do funkcji ?

I jakie sa najlepsze apki i gry gdyz dopierooo zaczynam ?
Jaka jest najszybasz najlepsza i wogle apka do IPTV??