![]() |
|
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506) |
Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - p3t3r - 12-02-2022 (12-02-2022, 06:54 AM)subzero88 napisał(a): Jaka jest najszybasz najlepsza i wogle apka do IPTV??Polecam Tivimate. W wersji free możesz ją potestować i przekonać się jak szybko ładuje listę kanałów (nawet potężną od Chińczyka) i jak szybko i płynnie działa. Chcąc w pełni korzystać z apki (więcej niż jedna lista, obsługa archiwum itp) potrzebujesz Premium. Masz opcję roczną i lifetime. Ja po opcji rocznej zdecydowałem się na dożywotnia i nie żałuję. Przetestuj :-) RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 13-02-2022 (12-02-2022, 06:54 AM)subzero88 napisał(a): A jak drugi rząd widżetów zrobić?@subzero88 przytrzymujesz klawisz OK na dowolnej ikonie: wybierasz USTAWIENIA WOLF> SEKCJE > WIDŻETY i w podmenu linie możesz dołożyć kolejne rzędy. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - tediszyszon - 17-02-2022 (12-02-2022, 09:03 AM)p3t3r napisał(a):Dawno temu wykupiłeś ,, wieczną,, licencję na TIVIMATE premium??(12-02-2022, 06:54 AM)subzero88 napisał(a): Jaka jest najszybasz najlepsza i wogle apka do IPTV??Polecam Tivimate. W wersji free możesz ją potestować i przekonać się jak szybko ładuje listę kanałów (nawet potężną od Chińczyka) i jak szybko i płynnie działa. Chcąc w pełni korzystać z apki (więcej niż jedna lista, obsługa archiwum itp) potrzebujesz Premium. Masz opcję roczną i lifetime. Ja po opcji rocznej zdecydowałem się na dożywotnia i nie żałuję. Obecnie jak daje ,,anuluj,, (posiadam roczną) i chce na nowy wykupić/wznowić to mam tylko do wyboru opłatę roczną 36.99zl. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Bartek - 26-02-2022 Nie mogę pobrać launch managera do canal plus box Czy u Was link działa poprawnie, z poprawnym plikiem, Możecie podzielić się odpowiednim linkiem RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 26-02-2022 @Bartek sprawdź linki pod poradnikiem wideo. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&t=6s RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Bartek - 27-02-2022 (26-02-2022, 06:14 PM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&t=6sUdało się. Dzięki bardzo! RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - PIO77 - 11-03-2022 Mateuszu pod Twym filmem By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&t=6s sa dwa pakiety linkow - te gorne sa starszą wersja od tych dolnych? Pytam bo ten dolny live menager nie pobiera sie. Czy dolne sa nowsze ? jak jest?i jesli tak to skad pobrac taka sama W jak w linku? POZDR RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - mjw - 11-03-2022 Górne linki w opisie są aktualne i działają, oba pliki się pobierają. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - PIO77 - 12-03-2022 Witaj mjw- różnia sie czyms te apki z pod filmu mateusza po za nr wersji ?I stotna wersja? mój canal box4k to wersja 4002 jakos tak RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 12-03-2022 @PIO77 niczym się nie różnią. |