![]() |
|
Promocje na androidowe boxy - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Dyskusja ogólna (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Promocje na androidowe boxy (/showthread.php?tid=51) |
RE: Promocje na androidowe boxy - Tomek - 22-12-2022 (22-12-2022, 01:44 PM)Cobros napisał(a): Czy pierwszy model canal+boxa z głowicą ma HbbTVNie ma. Nowe w ogóle nie mają DVBT-2. Wycofany został oficjalnie przez ten wymóg HbbTV - a nieoficjalnie przez to że okazało się że sprzedawali certyfikowany sprzęt z luką w bootladerze i się google czepiło. RE: Promocje na androidowe boxy - arkady1964 - 22-12-2022 (22-12-2022, 01:59 PM)Cobros napisał(a): A spoko pytałem z ciekawości . Kupiłem w podobnej cenie, faktycznie była to okazja. Co najważniejsze, Canal+ Box działa bez żadnych problemów . W przeciwieństwie do Xiaomi Mi Box S, który u mnie jest bardzo "kapryśny", mniej więcej co 2 godziny zanika obraz. Wtedy trzeba resetować, ale nie twardy reset, gdyż wystarczy pilotem wyłączyć i włączyć, nie jest to bardzo denerwujące, jednak w Canal+ nie mam tego problemu, dosłownie, ani razu nie wystąpił ten, ani inny problem... Jak ktoś nie potrzebuje DVB-T2 to mogę polecić dla zainteresowanych i mniej wymagających "nowy" Canal+ Box, jest w cenie około 200 złotych. Nie jest to super rakieta oraz sprzęt dla "majsterkowiczów", ale jako Box z Android TV spisuje się nieźle. Jest już tego sporo na rynku i nie słychać o problemach z tym sprzętem. Zaznaczam jednak, że obecnie wybór sprzętu z Android TV jest dość duży i można znaleźć lepszą ofertę lub sprzęt. Pozdrawiam RE: Promocje na androidowe boxy - Sinel - 08-05-2023 Poradźcie, który wybrać? 1. Mecool KM3 ATV S905X2 czy 2. Mecool KD2 Amlogic S905Y4 RE: Promocje na androidowe boxy - zorro_9 - 09-05-2023 (08-05-2023, 04:55 PM)Sinel napisał(a): Poradźcie, który wybrać?drugi tvbox ma lepsze parametry RE: Promocje na androidowe boxy - jon1022 - 09-05-2023 Pierwszy to box, a drugi TV stick - a więc różne kategorie urządzeń. Jeśli już ma być Mecool to może KM 2 PLUS? Cena niewiele wyższa a ma certyfikat Netflixa... RE: Promocje na androidowe boxy - Sinel - 16-05-2023 (09-05-2023, 07:13 AM)jon1022 napisał(a): Pierwszy to box, a drugi TV stick - a więc różne kategorie urządzeń. Poczytałem trochę o tym Boxie. Mógłby mieć 4GB ram. Na Netflix za bardzo mi nie zależy, nim coś wybiorę chciałbym mieć pewność, że będzie mi działał bez najmniejszych zacięć Skyshowtime. Oglądanie z TV Boxem Canal+ to droga przez mękę
RE: Promocje na androidowe boxy - 477112 - 01-10-2024 Kinhank G1 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. s905x4 4GB RAM 32GB Flash Ethernet, toslink, Wifi AX W sierpniowej aktualizacji naprawiony został bug z brakiem trybu adapcyjnego hdr. Teraz jest i działa. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. zmieniamy walute na usd używany któregoś z tych kuponów IFPFX44 IFPQEBY IFPURVU IFPCVST IFPU9EX Wyjdzie poniżej 50usd, ok 192zł. RE: Promocje na androidowe boxy - 477112 - 01-11-2024 Ponownie Kinhank G1 z kodem CDPL05 za 190zł
RE: Promocje na androidowe boxy - DenDy - 01-11-2024 ^ Warto dodać, że w najnowszej aktualizacji zablokowali bootloader, więc jeśli ktoś szuka boxa pod CoreELEC to ten odpada. RE: Promocje na androidowe boxy - robert32 - 30-11-2024 Dzień dobry. Jaki box pod Coreelec możecie panie/panowie polecić? Nie musi być certyfikowany pod Netflix, wystarczy żeby można było odpalić Coreelec. Nie musi być przesadnie drogi Z góry dziękuję za porady.
|