![]() |
|
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (/showthread.php?tid=3687) |
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Piotrkum - 07-08-2022 Próbowałem dzisiaj użyć scrapera tmdb concert mod do koncertów wideo i zakaźnym razem wywala mnie z aplikacji. Czy ktoś może coś poradzić ? RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - mikomc - 18-12-2022 Witam, Skonfigurowałem wtyczkę FanFilm bezpośrednio z głównym menu, np. kategoria W Kinach odnosi bezpośrednio do w kategori w FanFilm >> W Kinach i jak wejdę w tą kategorie to wszytsko ładnie mi się wyświetla nie wiem tylko jak dodać wyświetlanie filmów z tej kategorii bez wchodzenia w nią na obecną chwile wygląda to tak: ![]() a chciałbym aby tu się wyświetlały filmy bezpośrednio z wtyczki FanFilm ktoś ma jakiś pomysł ? RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Tomek - 18-12-2022 ustaw widget dla tej pozycji wskazując odpowiednie miejsce w FanFilm: ustawienia skóry - start - dostsuj menu główne - w kinach - widgety wybierz widget - dodatek - dodatek video - Fanfilm itp... RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - mikomc - 18-12-2022 (18-12-2022, 01:36 PM)Tomek napisał(a): ustaw widget dla tej pozycji wskazując odpowiednie miejsce w FanFilm: tylko nie widze widgetu głównego tylko widget podmenu tak mam ustawione i nie działa
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Tomek - 18-12-2022 Pionowy układ? Widget pojawia się chyba wtedy dopiero po wybraniu strzałki w prawo... Ale tu heppen by pomógł. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 18-12-2022 (18-12-2022, 04:40 PM)mikomc napisał(a):Spróbuj zresetować układ strony głównej. Wejdź w ustawienia skórki > start i zmień układ strony głównej na jakiś, a później wróć do tego, który cie interesuje. To bug, który pojawił się ostatnio po usunięciu pewnych zbędnych zależności, musiałem to jakoś rozwiązac, aczkolwiek nie miałem czasu na poprawienie tego buga.(18-12-2022, 01:36 PM)Tomek napisał(a): ustaw widget dla tej pozycji wskazując odpowiednie miejsce w FanFilm: RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - mikomc - 18-12-2022 niestety nie pomogło ![]() spróbuje jeszcze odinstalowac i odnowa wszystko, bo zauważyłem że widgety z pod menu tez nie działają RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 18-12-2022 A na jakim układzie strony głównej chcesz te widgety? RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - leszekgd - 06-01-2023 Witam Dopiero niedawno "odkryłem", że niektóre skórki mają możliwość wyświetlania ocen imdb. Arctic: Zephyr 2 - Resurrection jest bardzo ładna, funkcjonalna i szybka. Brakuję mi w niej tylko wyświetlania gatunków filmowych dla danego filmu. Widok Info Wall 2 to posiada ale nie ma tam opisu. Pytanie do @heppen_ czy jest możliwość dodania tego do takich widoków jak: Showcase Flix, Media Info 2, Poster Showcase? Jest jeszcze jedna rzecz ale pewnie zrobienie takiej opcji w ustawieniach jest czasochłonne i pewnie mało osób by z niej korzystało. Chodzi o wyeliminowanie przycisków odtwarzacza: play, stop, przewijanie, przeskok. Czy da się to zrobić edytując jakiś xml? Pozdrawiam RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 06-01-2023 (06-01-2023, 03:24 PM)leszekgd napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |