Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
m-TVGuide problem z EPG - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: m-TVGuide problem z EPG (/showthread.php?tid=235)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: m-TVGuide problem z EPG - chwasu - 02-09-2018

Dziękuję bardzo za ten wątek bardzo mi pomógł. Po instalacji REV1 od  specialboy mogłem użyć nowego epg bez tego cholernego komunikatu o premium. Jedyne co bym zmienił to w normalnej wersji program pogrupował mi kanały tak że TVP 1 TVP2 itd były na pierwszej stronie podobnie jak w klasycznej tv natomiast teraz mam totalnie alfabetycznie. Czy może ktoś mi podpowiedzieć jak to pogrupować pogrupowac inaczej niżalfabetycznie ? Pozdrawiam

RE: m-TVGuide problem z EPG - darrager - 23-09-2018

U kogo można zakupić konto do goldvod w przystepnej cenie ?

RE: m-TVGuide problem z EPG - zm1c4l - 23-09-2018

Taniej nie kupisz poza tym możliwość kupna chyba tylko w serwisie goldvod.

RE: m-TVGuide problem z EPG - ireeus - 07-10-2018

Witam wszystkich zgromadzonych.
Czy możecie mi podać ustawienia pliku konfiguracyjnego dla webgrab plus? Chodzi mi tu o to skąd pobieracie dane dla aw3s0me.xlx.pl lub epg.ovh. 
Np.Nplus, interia, polsat, wp.pl czy może jakieś inne źródła które nie są wymienione na webgrabplus.com

RE: m-TVGuide problem z EPG - sky02 - 07-10-2018

(02-09-2018, 01:05 PM)chwasu napisał(a): Dziękuję bardzo za ten wątek bardzo mi pomógł. Po instalacji REV1 od  specialboy mogłem użyć nowego epg bez tego cholernego komunikatu o premium. Jedyne co bym zmienił to w normalnej wersji program pogrupował mi kanały tak że TVP 1 TVP2 itd były na pierwszej stronie podobnie jak w klasycznej tv natomiast teraz mam totalnie alfabetycznie. Czy może ktoś mi podpowiedzieć jak to pogrupować pogrupowac inaczej niżalfabetycznie ? Pozdrawiam

Witaj.
Więc we wtyczce ustawienia /Baza / Usuń przypisane streamy / następnie Wyczyść bazę / Usuń pliki z dysku.
Po uruchomieniu wtyczka poprosi Cię o restart. Oczywiście robisz to z naszym wpisanym EPG i w ten sposób będziesz miał wstępnie posegregowane kanały 1 2 na początku itd.
Pozdrawiam

RE: m-TVGuide problem z EPG - ireeus - 07-10-2018

(02-09-2018, 01:05 PM)chwasu napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: m-TVGuide problem z EPG - zaqwa - 23-10-2018

Czy ktoś generuje EPG z Interii? 
Wszystkie linki które generowały EPG z Interii przestały działać. 
Program z Interii najbardziej mi odpowiadał.

RE: m-TVGuide problem z EPG - VanWolf - 14-12-2018

Witam
Mam pytanie, czy w v8.0 M TG idzie jakoś zmienić listę kanałów i poukładać je tematycznie ?
A jeśli nie to czy jest jakiś zamiennik w którym da się to zrobić?

RE: m-TVGuide problem z EPG - zm1c4l - 14-12-2018

Jest możliwość poukładania kanałów wg. swoich preferencji aczkolwiek przy dużej liczbie kanałów to jest czasochłonne, lepiej będzie załadować EPG które jest już uporządkowane a ustawienia mtvguide potem wyeksportować tak by samo segregowało listę pod każde inne EPG.

RE: m-TVGuide problem z EPG - sky02 - 14-12-2018

Witaj. Na początek wstaw nasze epg By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. potem.  Wyczyść we wtyczce w zakładce baza Przypisane strumienia ,bazę ,usuń pliki bazy z dysku i ok. Wtyczka poprosi Cie o restart i po tym Na liście będziesz miał 1 2 tvp pierwsze. Pozdrawiam.