Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 05-07-2022

@jaro0508 każda wersja Wolfa zadziała na Canal+. Tylko nie będziesz mieć napisu "Canal+" w lewym górnym rogu.

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - jaro0508 - 06-07-2022

Mateusz a swoją drogą mógłbyś dodać logo Canal + do wersji Wolfa 0.1.9 masz ogromną wiedzę  w tym temacie i wiesz jak to ugryźćSmile 

Dodam też od siebie że testowałem kilka widżetów pogodowych pod Wolfa i mogę polecić wg mojej subiektywnej kolejności

1.Wdzet Pogoda XL Pro  (kilka ikon do wyboru pokazuje co trzeba prócz wartości ciśnienia)
2.Widzet Pogoda & Widget Zegar (w sumie to tylko dwie ikony do wyboru stosunkowo przestarzałe ale za to podana wartość ciśnienia Smile
3.Widzet Chronus "Prognoza" (najładniejsze ikony uważam kilka rodzajów ale merytoryka uboga-zamiast wsch. i zach. słońca czy stanu księżyca można było dodać ciśnienie i przetłumaczyć temp odczuwalną

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - jaro0508 - 06-07-2022

Przykładowe Zdjęcie [Obrazek: IxaKNkbl.jpg]

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 06-07-2022

Te napisy to robił kolega z innego forum. Mi się nie chce takimi rzeczami zajmować.
Co do widżetów do Wolfa: nazwy apek oraz screeny polecałbym wrzucać do tematu traktującego o włączaniu widżetów.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Mateusz przepraszam jestem tu "świezak" Będę pamiętał Smile Jeśli masz możliwość przesunięcia mojego postu do innego działu uczyń to proszę Smile

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Lampardzino - 05-08-2022

witam mam takie pytanie czy zmiana przyspieszy sprzęt chodzi o play now tv 2 czy to nie ma wpływu na szybkość urzadzenia

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - RebA - 06-08-2022

(05-08-2022, 08:13 PM)Lampardzino napisał(a): witam mam takie pytanie czy zmiana przyspieszy sprzęt chodzi o play now tv 2 czy to nie ma wpływu na szybkość urzadzenia
A w czym konkretnie masz problem w boxie? Długo się włącza czy jak?

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Lampardzino - 14-08-2022

nie ale po prostu czy launcher playa nie zuzywa za duzo Ramu ?

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Mun_dek - 28-09-2022

(22-03-2021, 09:10 AM)ghost12 napisał(a): Jest szansa na Play BOX TV v1?
Witam Kolego
Czy udało Ci się z dostać jakiegoś Lunchera na Play BOX TV v1 ?

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - ghost12 - 29-09-2022

Mam jeszcze tego BOXa, ale bardzo rzadko coś przy nim grzebie. Syn ręcznie zmienia Launcher na ATV, po każdym ponownym uruchomieniu boxa.