Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 04-10-2022

@Mun_dek @ghost12 Wersja LM PLAY NOW działa także na pierwszej edycji tv boxa od fioletowych. :-) Przetestowane.

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - awalon - 18-11-2022

Powiedzcie mi jak z poziomu tego wolf lauchera na tv bicie od play mam wejść na programy ale nie naziemne tylko te z pakietu ?

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 20-11-2022

@awalon instalujesz play now z pliku apk i korzystasz.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - mjw - 22-11-2022

Plik do pobrania w załączniku do testu.

Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - michaelred - 24-11-2022

Ktos mial problem z wifi po zmianie na wolfa? Net ma minimalne predkosci albo przerywa. Robilem restarty i nic nie pomoglo. Po zmianie na standardowy launcher Vectry wszystko wrocilo do normy

Wysłane z mojego YAL-L21 przy użyciu Tapatalka

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - RebA - 24-11-2022

(24-11-2022, 07:55 PM)michaelred napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. niz tego wolfa

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - emdik - 28-11-2022

Hej
Zakupiłem dekoder z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
jest już bez DVB-T2. Chciałbym zmienić launcher na wolfa, ale jednocześnie móc skorzystać z tych 2 miesięcy co daje producent. Czy będzie to możliwe po zmianie launchera? Jakie kroki zrobić na poczatek by nie utracuć tych 2 miesięcy canal+ za free?

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 28-11-2022

Nie zmieniaj lauchera przez 2 miesiące. Aby skorzystać z tej promki, musisz aktywować tv boxa i oglądać przez oryginalny launcher c+.

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - emdik - 28-11-2022

(28-11-2022, 08:52 AM)Matheusz napisał(a): Nie zmieniaj lauchera przez 2 miesiące. Aby skorzystać z tej promki, musisz aktywować tv boxa i oglądać przez oryginalny launcher c+.

Dzięki za odpowiedź. Myślalem, że mogę aktywować te 2 miesiące i w trakcie ich trwania zmienić launcher,  a dostęp do canal+ online będzie kontynuowany z tą 2 miesięczna promocją.
No szkoda, bo chciałem go dać jako prezent już z podmienionym launcherem.

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Ktosi - 28-11-2022

Nie ma problemu używać obu. Wystarczy załączyć aplikacje jak się wyłącza zmieniając launcher.
Potem tylko zbindować sobie przycisk dowolny i można przełączać się pomiędzy nimi.