Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Buforowanie Kodi 18 - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Buforowanie Kodi 18 (/showthread.php?tid=1676)

Strony: 1 2

RE: Buforowanie Kodi 18 - KenMcCoy - 07-03-2019

(07-03-2019, 10:32 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - tu masz zipa bezpośrednio do repo

Tym razem poszło bez pjardnięcia Wink

Podziękował

RE: Buforowanie Kodi 18 - KenMcCoy - 11-03-2019

Póki co hula jak złoto!!!

RE: Buforowanie Kodi 18 - adrt8v - 11-03-2019

A co hula? Do jakich rzeczy używasz Real Debrid?

RE: Buforowanie Kodi 18 - KenMcCoy - 11-03-2019

Miałem problem z odtwarzaniem seriali i filmów m.in. FanFilm. Zwiechy, lagi i zamułki. Po opłaceniu konta pojawiły się dodatkowe żródła RD, chodzą płynnie i jakościowo też można znaleźć coś lepszego. Torrentami się jeszcze nie bawiłem.

Buforowanie Kodi 18 - Tomek - 11-03-2019

Po stokroć powtarzane. Fanfilm nie ma wpływu na buforowanie. Po kliknięciu na odtwórz kończy się rola fanfilm, przejmuje ją resolver który przekształca link w prawidłowy plik do odtwarzania. Tu się rola jego kończy i połączenie nawiązuje już samo kodi. I kwestia buforowania to problem kodi/sieci/serwerów zewnętrznych.

RE: Buforowanie Kodi 18 - KenMcCoy - 21-03-2019

(11-03-2019, 01:58 PM)Tomek napisał(a): Po stokroć powtarzane. Fanfilm nie ma wpływu na buforowanie. Po kliknięciu na odtwórz kończy się rola fanfilm, przejmuje ją resolver który przekształca link w prawidłowy plik do odtwarzania. Tu się rola jego kończy i połączenie nawiązuje już samo kodi. I kwestia buforowania to problem kodi/sieci/serwerów zewnętrznych.

No tak, owszem, wszystko się zgadza. Od samego początku pisze o buforowaniu Kodi 18.1. RD załatwił praktycznie sprawę. O bufor pytałem i w sumie nadal chętnie bym się dowiedział czy jest możliwość ustawienia i jak.

RE: Buforowanie Kodi 18 - ruski99 - 21-03-2019

Czy w RD można wyłączyć źródło z torrentów? Jakoś nie chciałbym udostępniać nic dalej...

Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka

RE: Buforowanie Kodi 18 - levider - 21-03-2019

(21-03-2019, 12:33 PM)KenMcCoy napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(21-03-2019, 06:34 PM)ruski99 napisał(a): Czy w RD można wyłączyć źródło z torrentów? Jakoś nie chciałbym udostępniać nic dalej...

Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka

Nic nie udostępniasz. Wszystko jest ściągane z serwerów RD, a od Ciebie nic nie idzie.

RE: Buforowanie Kodi 18 - mjw - 21-03-2019

W naszym repo też jest wtyczka, która dostosuję ilość MB do buforu, nazywa się EZ Maintenance

RE: Buforowanie Kodi 18 - KenMcCoy - 23-03-2019

I zainstalowane, wyczyszczone, odmulone... Dokładnie o to mi chodziło. Podziękował