![]() |
|
Program do obsługi kilku list m3u - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Poszukuję wtyczki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Program do obsługi kilku list m3u (/showthread.php?tid=1908) |
RE: Program do obsługi kilku list m3u - Jaca - 20-05-2019 Pvr Simpme Kodi / Android i Windows nie testowałem innych platform w pliku addon.xml zmieniamy nazwy np. pvr.iptvsimple na pvr.iptvsimple2 PVR IPTV Simple Client na PVR IPTV Simple Client 2 pvr.iptvsimple.dll na pvr.iptvsimple2.dll (ocjonalnie nie ma potrzeby) plik nazywamy [b]pvr.iptvsimple2 i pakujemy do zip / i zainstaluj gotowe / podaj liste do 2 pvr i to wszystko[/b] [b]nie można robić wersji w windows na android i odwrotnie (ale to chyba wiadomo)[/b] RE: Program do obsługi kilku list m3u - Tomek - 21-05-2019 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - można też tak (nietestowałem) RE: Program do obsługi kilku list m3u - Jaca - 21-05-2019 Can be used with IPTV Simple Client for multiple Playlists / EPGs RE: Program do obsługi kilku list m3u - Tomek - 21-05-2019 No... dlatego go dodałem... RE: Program do obsługi kilku list m3u - kash18 - 21-05-2019 (20-05-2019, 07:03 PM)farben napisał(a): Jest też bardzo fajna apka Tivi Mate że sklepu, prosty telewizyjny interfejs i działa świetnie na Mi Box Dziś się ją przetestowałem i muszę przyznać że jest super. Perfect Player poszedł out. Dzięki za info. Pozdro RE: Program do obsługi kilku list m3u - mjw - 21-05-2019 W czym lepsza od Perfect Player? Obsługuje archiwum? RE: Program do obsługi kilku list m3u - kash18 - 21-05-2019 W prostocie , i szybkości zmieniania streamów . Nie wiem czy obsługuje archiwum bo na tym mi nie zależy. Jesli o mnie chodzi to jest lepszy od PP , warto przetestować biorąc pod uwagę że w GP jest darmowa wersja bez reklam. RE: Program do obsługi kilku list m3u - sky02 - 21-05-2019 A to moja propozycja na androida TV I Tel . Lekka szybka i przejrzysta w tej wersji : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam.
RE: Program do obsługi kilku list m3u - Łonogrzmot - 21-05-2019 Przetestowałem i Ja, swoją nieskromną osobą...faktycznie minimalizm, dobrze rozumiana prostota rzuca się w oczy, szybkość działania bez zarzutu, EPG również, w wersji bezpłatnej nie pozwala dopisać kolejnego URL, kolejnej listy m3u, obsługuje tylko jedną listę m3u, wersja premium która dodaje dużo funkcji, w tym opcję multilist, kosztuje 22,99 złotych rocznie , powtórzę rocznie!Ustawienia/opcje nie mają polskojęzycznej wersji, osobiście mi to w niczym nie przeszkadza, ale komuś już może... Reasumując, jednocześnie puentując tytuł tego tematu "Program do obsługi kilku list m3u", w przypadku aplikacji TiviMate, nie zapłacisz corocznie, nie masz obsługi kilku list m3u ![]() Zdecydowanie Perfect Player rządzi ![]() Patrzcie, i uczcie się, bo nie będę żył wiecznie, jak ma wyglądać modelowy wpis, modelowego usera
RE: Program do obsługi kilku list m3u - Bhangu - 22-05-2019 Korzystam od poniedziałku z Perfect Playera i jestem wręcz zachwycony działaniem aplikacji. Korzystałem już z różnych nakładek do Kodi mających m TV Guide, PVR Simple Player etc etc. Ale ostatecznie dla mojego Mi Box'a, Perfect Player jest chyba najbardziej wygodny. Szybki,zero ścinek i zawieszania się. Nie czytałem czym różni sie wersja free od płatnej ale 2,99€ to żadna cena wiec do "super płatnych" ten program nie należy Polecam
|