Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Box lub stick nie za miliony - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69)
+--- Dział: Dyskusja ogólna (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Box lub stick nie za miliony (/showthread.php?tid=4741)

Strony: 1 2 3 4

RE: Box lub stick nie za miliony - RebA - 19-10-2022

(19-10-2022, 06:00 PM)woland357 napisał(a): Boxa z playa nie kupię taniej jak za 200 zl
czasem kupisz, zalezy kto i za ile wystawi, ostatnio widzialem box3 za 109pln ale nie zdazylem kupic

RE: Box lub stick nie za miliony - woland357 - 19-10-2022

Nie wiem czy mi się będzie chciało tak to śledzić. Ktoś wystawił używanego firesticka 4k za 150 zł. Warto?

RE: Box lub stick nie za miliony - dabroviec - 20-10-2022

@woland357 dość styrany, ze starym pilotem. Ja bym poczekał na powrót promocji lub kupił wersję 4K Max, widzę że za 220 zł jest.

RE: Box lub stick nie za miliony - themo - 21-10-2022

Ja mam stary tv panasonic - kupiłem kiedyś pod 'czerń' czarnego Smile i swoje oprogramowanie ma tak lipne ze aż ciężko wymówić jak Smile
Dokupiłem firestick amazona i demon Smile ale prędkość idzie ze sticka (albo zle mysle), a co do pilota to on sam sobie programuje pilota swojego do Twojego tv. W sumie to on nad nim rządzi Wink
Ja szukałem czegoś pod wszystko , pisałem posty Smile a odpowiedzi jak z oprogramowania Panasonica...
Mam na nim i amazona i hbo  i netflix  i nawet chyba by działało iptv jakieś ale nie oglądam tv - polecam Wink

RE: Box lub stick nie za miliony - dabroviec - 22-10-2022

(21-10-2022, 08:52 PM)themo napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Sprzęt od Google, więc powinno to dobrze działać.

RE: Box lub stick nie za miliony - mjw - 22-10-2022

4k to muł, a co dopiero FHD, już lepiej amazon fire stick

RE: Box lub stick nie za miliony - woland357 - 22-10-2022

(22-10-2022, 09:59 AM)mjw napisał(a): 4k to muł, a co dopiero FHD, już lepiej amazon fire stick
Toc przecież tu cały czas jest mowa o Amazon fire stick. Tylko o różnych wersjach fhd,4k i 4kmax
Ja chyba zaryzykuję z tym boxem h96. Z linka co podawałem. Czytałem opinie to ludzie sobie chwalą

Box lub stick nie za miliony - Tomek - 22-10-2022

Tam jest procesor rk. Może sobie chwalą, do czasu aż po prostu nie przestanie działać. Wtedy już go nie postawisz (a usmaży się na pewno). Poszukaj czegoś na amlogic s905x3/x4 jeśli nie chcesz tego co tu polecają.

RE: Box lub stick nie za miliony - woland357 - 22-10-2022

Ok dzięki za podpowiedź.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
A coś takiego warto za tą cenę?

RE: Box lub stick nie za miliony - Łonogrzmot - 22-10-2022

(22-10-2022, 03:32 PM)woland357 napisał(a): A coś takiego warto za tą cenę?

Jeżeli zawierzyć opisowi, plus cena do negocjacji w domyśle ~150 złotych, to jak najbardziej na dzisiejsze realia...do przemyślenia po stronie potencjalnego nabywcy, urządzenie bardzo dobre.