![]() |
|
Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Główny dział z EPG (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=68) +--- Wątek: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" (/showthread.php?tid=4997) |
RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - DzidekK - 05-03-2023 (05-03-2023, 01:42 AM)azman napisał(a): Tak jak pisałem kanał jest w prawie każdej platformie FASTDzięki. Możesz wyjaśnić "platformę FAST"? (lub ktoś inny , gdyż nic mi to nie mówi) Dodam, że "epg.ovh" już ma całą paczkę QWEST i to 5-cio dniowe, co jest istotne przy nagrywaniu (a także w parę chwil naprawiono epg "MEZZO LIVE") Profesjonalne podejście i reakcja - dzięki. E2m3u2bouquet - porzuciłem dla E-Channelizera , gdyż praca na tym drugim to przyjemność w czasie rzeczywistym i do tego "fabrycznie" ma wpisane Twoje paczki, z których powybierałem sobie nietypowe radia - dzięki. Na OpenAtv ciekawostką dla mnie jest "JediEPGExtream, który jako jedyny (z mojej niewiedzy?) potrafi zamienić np. tak oznaczony EPG (przykład) "QW123454567", czy 1234asd112121212-ewqwere", zawierające dane prawdziwego kanału na faktyczne epeg dla tego kanału. E-Channelizer na PC to elegancko widzi (ma możowość podglądu z wszystkim danymi) , ale po wysłaniu do Boxa - pomimo przypisania do kanału , epg brak. RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - DzidekK - 12-06-2023 "Qwest Jazz &Beyond" + inne "Qwest" znowu nie ma(ją) epg nie tylko w epg.ovh (były jakieś problemy z tydzień temu ogólnie z iptv). Czy może ktoś pomóc w sprawie epg? Pozdrawiam. RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - sky02 - 12-06-2023 @DzidekK coś tam poprawiłem. Jutro widoczne, ale czy będzie ok to już Ty musisz sprawdzić. Pozdrawiam
RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - DzidekK - 13-06-2023 Dzięki za chęć pomocy Obecnie bez zmian = brak EPG W sumie tylko na QWEST-ach). Mam 2 źródła do tego EPG i obydwa są puste. Uważam, że EPG jest prawidłowe , tylko od paru dni brak w nich treści i nie z winy Was (dostawców). Wystarczy, że na Enchannelizerze w epg.ovh (i podobnych) podmienię stację na inną (np. TVN) i wszystko działa. Źródłowa treść gdzieś znika po drodze(?). I jeszcze jedno (nie wiem , czy ma znaczenie)? EPG.OVH od paru dni zanim na OpenAtv zacznie ładować dane - obecnie do ok. 3 minut nie robi nic (rozdzielałem nawet protokoły na samo "http lub https"). Od innych dostawców rusza ładowanie danych EPG w parę sekund. RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - sky02 - 13-06-2023 Witaj Dziwne Qwesty wczoraj jeszcze były w By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. sprawdzałem i było ok. Przełączyłem z Plex. Teraz nie ma tu i tu. No nic czekamy jak naprawią bo nie mam pomysłu. A jeśli chodzi o pobierania to spróbuj adresy z rozszerzeniem .gz na pewno samo pobiranie będzie dużo szybsze.Ps. ostatnio jest dużo ataków na pl serwery np: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Może By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. się jakoś zabezpiecza i z tond te przyblokowanie. Ogólnie u mnie działa normalnie. Pozdrawiam
RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - DzidekK - 14-06-2023 @sky02 Dzięki za reakcję. Wiem o "gz" - tylko nie mam obecnie czasu... (i nie bardzo mi to przeszkadza, przestawiłem zegar update na wcześniej - sam robi). Tylko ze od pewnego czasu mnie chodzi nie o to jak długo ściąga, tylko jakby serwer "ovh" przetrzymywał start wysyłki(?)- mam na OVH parę stron i domen po opieką, i czasami ten serwer dziwne rzeczy wyprawia, np. przy mailach często podobny efekt (dośc podobne oczekiwanie). Co do Qwest - było ostatnio mocne zawirowanie z IPTV. Mam kontakt z Mikem Savoyem z Webrab+, ale jest po za domem i zdalnie też obecnie poległ na Qwest. Chyba trzeba poczekać. Przeszedłem na "kodowane" epg z linków "nz", ale tam np w jednym tylko pół dnia, w drugim max 24h, a poprzednio było inaczej. Coś chyba na rzeczy u samego źródła. Pozdrawiam. Ps - dam znać jak coś odkryję. RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - azman - 15-06-2023 Works in Plex ![]() EPG od Matt'a zawsze było i jest na 6 do 12 h. W E2 mamy plugin i automatyczne pobieranie EPG co 6h i po problemie. A tak przy okazji bo dawno nie korzystałem, @sky02 działa Ci pobieranie epg dla Plex z "bb199_plextv.ini" ? RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - sky02 - 15-06-2023 @azman Witaj no właśnie nie. Padło jest lista kanałów brak epg.
RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - azman - 15-06-2023 Poszło zapytanie do @Blackbear199 bo to on tworzy xml na 7 dni dla plex. Zobaczymy co odpowie, może to tylko jakaś awaria u niego. Ciekaw jestem jak to EPG pozyskuje Matt, bo u niego jest tylko że na 6h RE: Szukam Epg do "Qwest Jazz &Beyond" - sky02 - 15-06-2023 A widziałeś @azman Twój Rekuten tv także nie pobierał Qwestów dziś pobrało tylko QwestTVMix.rtv.pl. |