![]() |
|
weeb tv - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Poszukuję wtyczki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: weeb tv (/showthread.php?tid=5043) Strony:
1
2
|
RE: weeb tv - lolo99 - 07-05-2023 (06-05-2023, 06:57 PM)kris197 napisał(a): Trzeba wpisać te dwa linki?To dwie różne wersje, zależy, czy się ma stare Kodi, czy nowe. RE: weeb tv - lolo99 - 08-05-2023 (06-05-2023, 06:57 PM)wujuj23 napisał(a): Po uruchomieniu dodatku mam informację błąd połączenia z serwisemTaki komunikat jest wtedy, kiedy są nieprawidłowe dane logowania. RE: weeb tv - enak - 28-07-2023 Czy ktoś może wie jak dodać na Tv Box z Androidem 11, Kodi 20.2 wtyczkę Weeb Tv? Niestety mimo dodania pliku zip ze strony Weeb tv do katalogu w karcie pamięci nie jest widoczny ten plik gdy próbuje go zainstalować z pliku zip. Nadmieniam ze na drugim tv Box z Androidem 10 nie ma tego problemu. Czy można, wiec dodać Weeb tv metodą np z repetytorium po dodaniu źródła. Proszę więc o link źródła, z którego mogę zainstalować wtyczkę i ew podpowiedź rozwiązania problemu. Z góry dzięki weeb tv - Tomek - 28-07-2023 Proponuje napisać do nich na stronie. To wtyczka do ich serwisu, sami ją wydają i sami pobierają opłatę za tę rzekomą usługę. RE: weeb tv - enak - 28-07-2023 Napisałem do nich jakiś czas temu, ale niestety nic.. weeb tv - Tomek - 28-07-2023 No cóż... Płacisz wymagasz. RE: weeb tv - Łonogrzmot - 28-07-2023 (28-07-2023, 02:50 PM)enak napisał(a): Czy ktoś może wie Raczej wie... enak napisał(a):nie jest widoczny ten plik Zmień ustawienie na poniższe, plik będzie widoczny... ![]() enak napisał(a):nie ma tego problemu Nie ma na Android TV 11... ![]() enak napisał(a):Z góry dzięki Drobiazg... RE: weeb tv - enak - 28-07-2023 Dzięki za pomoc - jeszcze raz
RE: weeb tv - Michcioms - 08-03-2024 Witam, jestem zielony jesli chodzi o kodi, bardzo proszę o pomoc, czy to wyjaśnie, czy przeniesienie posta , lub podanie jakiegoś linka. Działa mi weeb.tv w kodi. Jednak bardzo zależy mi na EPG i możliwości nagrywania.Szukałem po necie, nie wiem jaką wtyczką to zrobić i skąd wziąć liste m3u. Zapewne oni nie podadzą. Gdzieś przeczytałem dosłownie kawałeczek, że po dodaniu kanałów do ulubionych jakoś ułatwia sprawę. Bardzo przepraszam za takie lamerskie pytania, i bardzo proszę o pomoc. Uwolnienie od platmego weeb tv tez byłoby super, place tam bo się nie znam, nie wiem od czego zacząć. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję bardzo za pomoc z góry.. RE: weeb tv - Tomek - 08-03-2024 Niestety - to wtyczka płatna - w znaczeniu do płatnego serwisu i jest ich własnego autorstwa. Nie udzielamy tu wsparcia do niej i nie zajmujemy się nią. Płacisz = wymagasz = pisz do nich. Zamykam (bo jak widać gdzieś jeszcze zostały otwarte te wątki) Co do reszty pytań - szukaj plusx/teleelevidenie lub zainteresuj się tym By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |