![]() |
|
Philips 43PUS8807 i antroid TV - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Pomoc & Poradniki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=48) +--- Wątek: Philips 43PUS8807 i antroid TV (/showthread.php?tid=5190) |
RE: Philips 43PUS8807 i antroid TV - arkady1964 - 15-05-2023 Tu masz przeglądarki: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Ja proponuję ADS Browser (BROWSER), jest dostępna w oficjalnym Sklepie Google Play, lub inną z tego wątku, powyżej link. Pozdrawiam Edit. W wątku o przeglądarkach internetowych działających na Android TV masz podane przeszło 20 - ścia przeglądarek. Z tego około polowa działa z pilotem od Android TV, a pozostałe z pilotem Air Mouse (oczywiście, myszka bezprzewodowa na USB też działa, mniejszy komfort obsługi niż w Air Mouse, ale działa). Z podanych przeglądarek każda przeglądarka ma inne funkcje, wybór przeglądarki używanej na Android TV zależy od indywidualnych preferencji użytkownika przeglądarki. RE: Philips 43PUS8807 i antroid TV - Marek - 16-05-2023 Przeglądałem oficjalny sklep dla mojego telewizora i jestem rozczarowany nic tam nie ma. Czy można instalować apk z popranych plików ? i jak sie to ma do bezpieczeństwa systemu ? A jakby coś padło to jak go od nowa postawić ? Mam klawiaturę na USB i działa poprawnie choć chyba na tv box chodziła lepiej. A jak pobrać plik instalatora z sklepu google ? RE: Philips 43PUS8807 i antroid TV - arkady1964 - 16-05-2023 Nie potrzebujesz instalatora, możesz pobierać i instalować pliki APK i XAPK np. z witryny internetowej APKPure , to jedna z bardziej bezpiecznych stron tego typu: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam Edit. Większość pobranych aplikacji trzeba sterować pilotem Air Mouse, myszka bezprzewodową lub klawiaturą z Touch Padem. RE: Philips 43PUS8807 i antroid TV - Marek - 16-05-2023 Nie zrozumieliśmy się miałem na myśli apk to sie same instalują ale jak rozpoznać ze apk jest bezpieczna ? Mam program na Linuksa warpinator ale nie chce się zainstalować w TV w telefonie tak a wydaje się idealny do wysyłania plików na dysk Podłączyłem zewnętrzny dysk FAT32 i system go sformatował wkleił puste katalogi androida trochę to dziwne. dropboxa nie mam w tym tv zeby przenosić filmy. RE: Philips 43PUS8807 i antroid TV - arkady1964 - 16-05-2023 Rozumiem. Sprawa jest prosta, należy pobierać i instalować apki z w miarę bezpiecznych stron, jedną podałem powyżej, są jeszcze dwie: APKCombo: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. APKMirror: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam Edit. Instalacja, wersje 32 bit (ARM V7A). RE: Philips 43PUS8807 i antroid TV - Marek - 16-05-2023 Znalazłem apk ale jak z bezpieczeństwem instalacji ? A teraz znowu zwariował bo chce przywrócić kodi z backup z laptopa a dysk nie pozwala na zapis i odtwarzanie, nie lobię androida tez nie mogę się dostać do katalogów androida żeby wkleic katalog./kodi RE: Philips 43PUS8807 i antroid TV - arkady1964 - 16-05-2023 (16-05-2023, 05:07 PM)Marek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |