Large audio sync error - Tomek - 28-07-2025
Najwyraźniej piszesz dla pisania. Powiedziałem ci jasno co masz zrobić, jaki log masz wysłać i w jaki sposób go wysłać aby go forum przyjęło. Powiedziałem jakie czynności masz wykonać zanim go wkleisz. Nie chodziło mi o to że masz eksperymentować i mówić co już zrobiłeś. Chciałem tylko ten log z konkretnych czynności. Nie chcesz, to nie. Ja nie muszę go analizować. Dla mnie EOT.
Niech się inni męczą.
RE: Large audio sync error - manieKMP - 28-07-2025
(28-07-2025, 08:38 AM)mkfirma napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
- Otwierasz kodi.log (wiesz gdzie on jest) i lecisz z kombinacją ctrl + A, by zaznaczyć całość, potem ctrl + C, by skopować zaznaczony tekst.
- Następnie przechodzisz na w/w stronę, wklejasz w nią to co skopiowałeś (ctrl + V), klikasz na "dyskietkę" w prawym-górnym rogu strony i odczekujesz na jej "przeładowanie".
- Teraz kopiujesz url z paska adresu tej strony, bo się zmienił i dopisany został do niego "identyfikator" wklejki.
I taki skopiowany adres/link/url wklejasz, tu na forum...
Cytat:Dzis taki błąd wyskoczył
2025-07-28 10:18:30.357 T:14340 error <general>: CImageLoader: oWork - Direct texture file loading failed for special://masterprofile/Thumbnails/d/da4bd4ad.jpg
2025-07-28 10:18:30.709 T:1456 error <general>: CImageLoader: oWork - Direct texture file loading failed for special://masterprofile/Thumbnails/f/f6c85d00.jpg
Mało istotne błędy. Oznaczają one tyle, że doszło do nieudanej próby wczytania jekichś grafik, które najprawdopodobniej już nie istnieją w podanym miejscu, ale informacje o nich dalej znajdują się w odpowiedniej do tego bazie danych.
RE: Large audio sync error - mkfirma - 04-08-2025
(28-07-2025, 09:16 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
- Otwierasz kodi.log (wiesz gdzie on jest) i lecisz z kombinacją ctrl + A, by zaznaczyć całość, potem ctrl + C, by skopować zaznaczony tekst.
- Następnie przechodzisz na w/w stronę, wklejasz w nią to co skopiowałeś (ctrl + V), klikasz na "dyskietkę" w prawym-górnym rogu strony i odczekujesz na jej "przeładowanie".
- Teraz kopiujesz url z paska adresu tej strony, bo się zmienił i dopisany został do niego "identyfikator" wklejki.
I taki skopiowany adres/link/url wklejasz, tu na forum...
Cytat:Dzis taki błąd wyskoczył
2025-07-28 10:18:30.357 T:14340 error <general>: CImageLoader: oWork - Direct texture file loading failed for special://masterprofile/Thumbnails/d/da4bd4ad.jpg
2025-07-28 10:18:30.709 T:1456 error <general>: CImageLoader: oWork - Direct texture file loading failed for special://masterprofile/Thumbnails/f/f6c85d00.jpg
Mało istotne błędy. Oznaczają one tyle, że doszło do nieudanej próby wczytania jekichś grafik, które najprawdopodobniej już nie istnieją w podanym miejscu, ale informacje o nich dalej znajdują się w odpowiedniej do tego bazie danych. logi w formie tekstu juz tu wklejalem wiec nie mam zamiaru robic to jezscze raz nic to i tak nie da bo zadnych sensownych porad tu nie dostalem.
te nowe błedy wkleiłem bo nie chciałem sie powtarzac ze starymi ktore juz wkleiłem wczesniej.
Problem nadal nie rozwiazany, zainstalowałem dodakowe kodeki z K lite codepac full ale nic nie dało. przeszedłem na inny soft ProgDVB i działa bez zakłocen ta sama funkcjonalnosc nawet lepsza bo oprocz archiwum mozliwosc nagrywania czego kodi brakuje.
RE: Large audio sync error - Tomek - 04-08-2025
Nie zamieściłeś pełnych logów ani razu. Nie zamieściłeś logów z wykonanych czynności o które prosiłem - one nie miały rozwiązać problemów - ale wskazać gdzie leży problem (ten który zamieściłeś nie zawiera ani disable http2 ani pkt. 6 z mojej prośby). Dzięki prawidłowo zrobionym logom byłoby nam łatwiej rozmawiać. Ale najwyraźniej nie chcesz.
Zamykam.
|