Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
lista kanałów m3u - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Pomoc & Poradniki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=48)
+--- Wątek: lista kanałów m3u (/showthread.php?tid=565)

RE: lista kanałów m3u - mjw - 21-09-2019

U każdego będzie chodzić inaczej dlatego trzeba testować. Głównym czynnikiem jest routing jaki masz u swojego ISP.

RE: lista kanałów m3u - ter58 - 21-09-2019

Póki co, teleevidienie, jest spoko. Mam pytanie. Może ktoś wie, czy teleevidienie dostarcza także EPG ? Napisałem do nich meila, to odpisali mi pytająco, po co mi EPG ?  Smile. Znalazłem w sieci darmowe EPG i nawet chodzi. Ale moje pytanie jest aktualne, dziękuję i pozdrawiam. SUPER FORUM !!!

A i jeszcze jedno.
Mam "abonament" ważny jeszcze 9 dni, czy mogę już teraz zakupić dodatkowe 30 dni ? Czy będę miał 39 dni, czy te 9 dni "ucieknie" i będzie tylko 30 ?

RE: lista kanałów m3u - zm1c4l - 22-09-2019

Jasne że możesz zakupić dodatkowe dni, potem jedynie odnawiasz już działającą usługę o 1/3/6/12msc x 3€. Przypuszczam że dni się sumują też od niedawna używam to. W kwestii EPG to masz tutaj podany link warto skonfigurować z iptv simple client.

RE: lista kanałów m3u - Maciej_27 - 22-09-2019

(22-09-2019, 03:58 AM)zm1c4l napisał(a): Jasne że możesz zakupić dodatkowe dni, potem jedynie odnawiasz już działającą usługę o 1/3/6/12msc x 3€. Przypuszczam że dni się sumują też od niedawna używam to. W kwestii EPG to masz tutaj podany link warto skonfigurować z iptv simple client.
Pod televidente lepiej skonfigurować wtyczke pve iptv archive, można ogladac progeamy do 3ech dni wstecz.

Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka

lista kanałów m3u - bigtoy - 22-09-2019

Ale czy pve iptv archive nie działa tylko na Coreelec ?

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka

RE: lista kanałów m3u - szymon189 - 22-09-2019

Korzysta ktoś z SS IPTV? Posiadam to w TV, ale przy zmianie kanałów długo trzeba czekać i czasem zacina. Czy to wina programu? Na dekoderze działało by to lepiej?

RE: lista kanałów m3u - ter58 - 22-09-2019

(22-09-2019, 03:58 AM)zm1c4l napisał(a): Jasne że możesz zakupić dodatkowe dni, potem jedynie odnawiasz już działającą usługę o 1/3/6/12msc x 3€. Przypuszczam że dni się sumują też od niedawna używam to. W kwestii EPG to masz tutaj podany link warto skonfigurować z iptv simple client.

Tak, sumują się dni. Wciskając kontynuj , dodaje do konta 30 dni. To już wiemy. Ale EPG, dalej "ciemno" Dostałem od nich link, ale wstawiając ten sam link do "przewodnika" jest pusto. Chyba ,że piszesz o innym linku, którego ja nie widzę.

RE: lista kanałów m3u - sky02 - 22-09-2019

Epg nasze forowe By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
EPG skompresowane: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

EPG nieskompresowane: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ale jesteś ślepy taki wielki na samej górze baner Smile

RE: lista kanałów m3u - ter58 - 22-09-2019

(22-09-2019, 12:12 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
EPG skompresowane: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

EPG nieskompresowane: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ale jesteś ślepy taki wielki na samej górze baner Smile

Ślepy ???, chyba nie  Big Grin, ale za to ...stary. Dziękuję serdecznie. Działa, pozdrawiam.

RE: lista kanałów m3u - adrt8v - 23-09-2019

To ja podpinam się pod Waszą rozmowę i zapytam o coś. Jak konfiguruje pvr simple client albo archive client to lista ładuje się a potem gdy jest "importowanie danych przewodnika z serwerów" okno to stoi w miejscu kilka minut zanim będzie można uruchomić program. Dlaczego tak długo?