Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Kodi dla początkujących (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie (/showthread.php?tid=2347)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Mirek21 - 03-11-2021

Patrzylem za m3u. Dzieki za pomoc. Pomoglo.

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - sky02 - 03-11-2021

(11-04-2021, 12:22 PM)shados napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - xalvan - 14-11-2021

Cześc, czy istnieje jakis tutorial jak wgrać listę z televidenie do dekodera z Enigma2?

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Damnian89 - 23-11-2021

Siema siema. Miał ktoś moze kiedyś sytuację podobna do mojej? Mianowicie na koncie mam 3 playlisty I jedna jest używana za granicą. Za każdą płace odpowiednio 3e, tj 9e miesiecznie. Wczoraj rusek wyłączył dwie z nich ponieważ miesięczna subskrybcja kosztuje 3e a nie 1.5e jak to oznajmił. Był tak przemiły i pomocny że niech się cieszy z dzielącej nas odległości. Mieliście podobny przypadek albo wiecie o co chodzi?

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - mjw - 23-11-2021

Wiele osób się skarży na wykopie, że pousuwał im aktywne listy, że niby oglądali w tym samym czasie.

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Łonogrzmot - 23-11-2021

(23-11-2021, 07:57 PM)Damnian89 napisał(a): Mieliście podobny przypadek albo wiecie o co chodzi?

Nie

mjw napisał(a):Wiele osób się skarży na wykopie, że pousuwał im aktywne listy, że niby oglądali w tym samym czasie.

Niby?
Dobre [Obrazek: k045.gif]

[Obrazek: azoBbgCl.jpg]

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Damnian89 - 24-11-2021

No i dokładnie tak było też u mnie, do tego ma w głębokim poważaniu co się do niego pisze. Dlaczego po zbanowana jednej listy nie dzialaja dwie? Gdzieś ma bugi ale kontakt z nim jest porażający. No nic, zarobi trzy razy mniej w miesiącu na mojej osobie. Znacie może jakąś alternatywę? Bo szczerze za to chamstwo i burczenie bym go z chęcia kopnął w cztery litery.

Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Tomek - 24-11-2021

A czy czasem nie korzystałeś/korzystaliście z jakiegoś edytora online listy żeby poprawić sobie kolejność kanałów, posuwać zbędne?

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Damnian89 - 24-11-2021

No nie, na dwóch miboxach mam gse iptv i na trzecim smartiptv. Nikt nic nie grzebał i nie kombinował, działało tak dobre pół roku.

RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Tomek - 24-11-2021

No i masz winnego:
smartiptv - pobrał twoją listę w tym samym czasie co oglądałeś - stąd podwójne wywołania z różnych IP - bądź też twoja lista gdzieś krąży już w sieci - nie ma pewności czy tam nie było jakiegoś włamu, czy ktoś nie dostał się do twojego konta
Jak dla mnie zasada z listami jest prosta - jest tylko twoja - wrzucanie jej gdziekolwiek w sieć - czy to do edycji listy kanałów, czy też do siptv to jej udostępnienie na inne serwery - nie wiesz co się z nią dzieje, nie wiesz kto z niej korzysta.