![]() |
|
[patched] Player.pl - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: [patched] Player.pl (/showthread.php?tid=809) |
[patched] Player.pl - k79edi - 13-11-2022 To w takim razie zainstaluj NordVpn na Sticku, włącz Polski VPN i oglądaj Player w ten sposób. Tak powinno działać. Sprawdzałaś tak? Ja tak używałem wcześniej zanim dodałem SOCKS w apce. Sent from my SM-G965F using Tapatalk RE: [patched] Player.pl - caveman007 - 14-11-2022 (13-11-2022, 09:45 PM)k79edi napisał(a): To w takim razie zainstaluj NordVpn na Sticku, włącz Polski VPN i oglądaj Player w ten sposób. Tak powinno działać. Sprawdzałaś tak? Ja tak używałem wcześniej zanim dodałem SOCKS w apce. Hey, Tak jak juz mowilem, mam najnowsze apki zainstalowane na firestick 4k max na nordVPN, surfshark i Keep Solid VPN-Unlimited (wszystkie oplacane VPNs) :-) Probowalem wszystkich na Polske i inne Unijne kraje i nic niedziala z nowa player.pl apka. Zawsze mi mowi ze niemam polaczenia z internetem ![]() Niemam zadnego problemu z TVP VOD, canal+ czy polsat uzywajac powyzszych VPNs. Do ogladania player.pl jest zmoszony uzywac starsza patched wersje. Pozdrowienia RE: [patched] Player.pl - coni - 15-11-2022 Mysle, ze zainteresowanie VPN glownie w ceku geoblockingu powoli sie zatraca. Jak juz pisalem, zona oglada w DE polskie seriale VOD przez VPN bez zadnych problemow. Ostatnio bylismy tydzien na urlopie w Hiszpanii. Ktoregos dnia chciala obejrzec swoj kolejny odcinek i niestety, ten sam VPN w Hiszpanii juz nie zadzialal. (brak polaczenia z internetem!) A kiedy probowala uruchomic swoje niemieckie seriale, to nie bylo bledu z internetem natomiast seriale te wogole nie byly do dyspozycji. (tak jakby ich wogole nie istnialy). Jak widac "druga strona" tez mysli! Po prostu zabawa w kotka i myszke. Mysle, ze popularnosc VPN-ow ktore coraz czesciej nie zdaja egzaminu po prostu sie zmniejszy. Ale trzeba miec to tez na uwadze, ze VPN to nie tylko geoblocking. RE: [patched] Player.pl - ghost12 - 17-11-2022 Ostatnio testowałem surfshark (zaznaczam że mieszkam w Polsce) i łączyłem się z polskim VPN. Działał mi Polsat, TVP, Player, Netflix, HBO, Prime. Nie działało Disney, Viaplay , Playnow. Na amerykańskim VPNie z wielkiej czwórki nie działał Disney (sprawdzanie polskich serwisów mijało się z celem). Jeśli nie działa VPN można jeszcze poszukać SmartDNS ale nie wiem czy istnieje jakiś dedykowany na Polskę. Surfshark ma amerykański i działał średnio (w każdym razie gorzej iż VPN). Keed Solid ma amerykański i europejski - ale tej usługi akurat nie mam. Blokada pl ma jakieś zaawansowane DNSy ale nie podchodziłem do tematu. RE: [patched] Player.pl - jerzyk17 - 17-11-2022 (15-11-2022, 09:14 PM)coni napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Strona producenta routera GL-MT300N-V2: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: [patched] Player.pl - coni - 18-11-2022 (18-11-2022, 05:55 PM)jerzyk17 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować....Ten link prowadzi u mnie do nikad! ![]() Strona producenta routera GL-MT300N-V2: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Dzieki
RE: [patched] Player.pl - Cronox - 23-11-2022 Od 2-3 lat używam w UK PureVPN na firesticku i laptopie, zero problemów. RE: [patched] Player.pl - H.B.Baxxter - 29-12-2022 Siemano, Ja zainstalowałem na mój tv firestick , Player wersję playera patched 1.0.38 na vpn express IP. Pl Śmiga super biblioteka jak i HBO Max Pzdr z Hamburga |