Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
NETFLIX KODI - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: NETFLIX KODI (/showthread.php?tid=1664)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: NETFLIX KODI - subiceman - 18-10-2020

Włączyłem czas wykonywania i posprawdzałem opcje synchronizacji i wydaje mi się, ze mam to wyłączone. Uruchomiłem wtyczke - wybrałem jakiś serial  i przy kliknięciu sezon 1 po chwili wysypało się. Nowy By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

[Obrazek: wNRZAm3l.jpg]

[Obrazek: HYEVIXRl.jpg]

[Obrazek: 3CgMKswl.jpg]

[Obrazek: EVgPxUrl.jpg]

Jakieś dalsze sugestie?

RE: NETFLIX KODI - Tomek - 19-10-2020

Ostatnie pytanie - nie jesteś za VPN?
Więcej mi nie przychodzi do głowy...
Wejdź na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. załóż temat, podając PEŁNY LOG wg tej instrukcji:
Cytat:1) Go to add-on settings, in Expert page and change "Debug logging level" to "Verbose"
2) Enable Kodi debug: go to Kodi Settings > System Settings > Logging, and enable "Enable debug logging"
3) How to get the log file? Read Kodi wiki: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
RESPECT THE RULES!
- A DEBUG LOG IS ALWAYS MANDATORY WHEN CREATING AN ISSUE. PROVIDE A LINK TO THE LOG!
- DO NOT PASTE THE CONTENT OF THE LOG HERE
- DO NOT CUT THE LOG
- If the log file is really huge (more 1Mb) in Kodi settings disable "Component-specific logging" then create a new log
-->

Jeszcze jedna rzecz mi przyszła - nie masz jakiś widgetów z netflixa ustawionych w skórce?

RE: NETFLIX KODI - subiceman - 19-10-2020

Żadnego VPN nie posiadam i dodatkowych widgetów netflixa nie instalowałem/nie ustawiałem. Dziękuje za pomoc, spróbuje jeszcze na githubie. Jeśli znajdę rozwiązanie to dam znać.

Jestem tam, będę obserwował...

RE: NETFLIX KODI - subiceman - 03-11-2020

Taka ciekawostka. Zainstalowałem dzisiaj coreelec 9.2.5 a w nim Kodi 18.9. Pierwsza rzecz na stół to wtyczka netflixa i potestowałem, okazało się, że chodzi idealnie, sprzęt ten sam. Zero wysypywania się wtyczki. Nie wiem gdzie był problem. Może komuś się przyda.

RE: NETFLIX KODI - redhunter - 03-11-2020

U mnie Netflix też działa bez żadnych problemów na Kodi 18.9. Zresztą na 18.8 też nie było żadnych kłopotów. Ale HTPC jest na Debianie.

RE: NETFLIX KODI - Cisekpro - 01-03-2021

"It was not possible to get the data from Widevine CryptoSession"

Probowalem rozne wersje netflixa. Kodi Leia 18.0.  Jakies sugestie?

RE: NETFLIX KODI - redhunter - 01-03-2021

Zaraz Ci sprawdzę na kodi19. Na 18.9 jak pisałem problemów u mnie nie było.

NETFLIX KODI - Maciexx_800 - 01-03-2021

(01-03-2021, 08:49 AM)Cisekpro napisał(a): "It was not possible to get the data from Widevine CryptoSession"

Probowalem rozne wersje netflixa. Kodi Leia 18.0.  Jakies sugestie?

A jaka dystrybucja linuxa ? Bo nie jestem w temacie?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk