![]() |
|
Wybór iptv - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kodi dla początkujących (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Wybór iptv (/showthread.php?tid=2079) |
RE: Wybór iptv - Blackbull - 24-02-2024 Proszę o namiary na kogoś z grupy 365 RE: Wybór iptv - namurnik - 08-03-2024 (10-02-2024, 08:12 AM)Łonogrzmot napisał(a):(09-02-2024, 11:54 PM)Sierak2012 napisał(a): Gdzie Wybór iptv - grzegorz30 - 08-03-2024 W wiadomości prywatnej na Alibaba RE: Wybór iptv - namurnik - 10-03-2024 Kupiłem pakiet na próbę, używam KODI i działa. Niestety nie ma pliku z EPG tylko M3u i nie mam pojęcia jak znaleźć na tym Viaplay transmisje z wyścigu F1 .Gdzie tego szukać? Jest jakieś archiwum? Wybór iptv - grzegorz30 - 10-03-2024 Ja korzystałem z iptv extreme i było epg i viaplay RE: Wybór iptv - namurnik - 11-03-2024 Ma ktoś listę z alltvfans i działające do tego EPG. NIe mogę doprosić sie od nich adresu EPG. Ta z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. nie działa mi w kodi. RE: Wybór iptv - Łonogrzmot - 11-03-2024 (10-03-2024, 01:06 PM)namurnik napisał(a): używam KODI namurnik napisał(a):nie działa mi w kodi Dlaczego męczysz się z m3u za pośrednictwem Kodi? Używaj sensownych aplikacji przykładowo TiviMate/OTT Navigator/OTT Player gdzie są opcje do wygodnej konfiguracji list/kanałów oraz dopasowania EPG. RE: Wybór iptv - namurnik - 14-03-2024 Tak, doszedłem do tego. Tylko problem jest taki że robie to na TV LG C2 z WEBOS 7.x. Mam Homebrew ale troche nie ufam repo dodatkowym a w oficjalnym nic do iptv nie ma. Mam 3 adresy z rosyjskiego forum. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Są dwa ott-playery ze znaych mi aplikacji do iptv na system webos. Ott-player i ott play foss. Chyba że jest jeszcze cos innego. Których użyć, ewentulanie jakie dodatkowe reopzytorium do homebrew podłączyć. Sprawdzone. Edit: Takie aplickacja są dostępne. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Ott-play by Alex IPTV player ICVA IPTV player siptv - płatne chyba By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Ott DRM-play OTT-play FOSS RE: Wybór iptv - ber90ms - 13-06-2024 (15-02-2024, 06:50 AM)Zadziwiające iż tylko Chromecast 4 4K w aplikacji TiviMate Premium nie można dodać swobodnie listy trexa, wyrzuca błąd.Rozwiazales juz jakos ten problem? Tez mam wlasnie problem z Trex i Tivimate.Tivimate polecalo wpisac jako zrodlo np VLC i raz to zadzialalo, jednak musialem zrestartowac moj Chromecast i przy drugim podejsciu juz nie dziala nic. napisał(a):(14-02-2024, 08:29 PM)jachu76 napisał(a): nie idzie zrobić to usunąć foldery vod z filmami a zostawić tylko PL RE: Wybór iptv - Łonogrzmot - 13-06-2024 ![]() Jeżeli coś "zrozumiałem" z tego chaosu...aktualnie Chromecast 4 4K lista trex, TiviMate Premium metoda wprowadzenia listy Xtream Codes, nie ma żadnych "problemów" z odtwarzaniem oraz przypisaniem domyślnego źródła EPG.
|