![]() |
|
Fanfilm - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Fanfilm (/showthread.php?tid=2288) |
RE: Fanfilm - kodicherry - 08-05-2020 Tak to repozytorium Balkan Green ma nietypową wersję. Trzeba ją odinstalować ręcznie. W weekend postaram się zrobić aktualizację z przepakowaniem podstawy buildu. @Tomek nie przewidzisz co siedzi w głowach niektórych. Nie pierwsze i pewnie nie ostatnie repozytorium gdzie znajdzie się jakiś problem. RE: Fanfilm - Tomek - 08-05-2020 @kodicherry - nie, no dokładnie - fajnie że udało nam się szybko zlokalizować babola. Mam świadomość ile pracy zajmuje stworzenie buildu, zwłaszcza tak dobrego jak wasz (teściu używa od ponad pół roku i sobie chwali - rozumiesz teściu mnie pochwalił ). Ale w każdym nawet najleszym zestawie zawsze znajdzie się jakiś błąd. Ważne że go zlokalizowaliśmy RE: Fanfilm - Adgufo - 08-05-2020 Sprawa wydala mi sie popularna, gdyz zanim skierowalem sie z prosba o pomoc tutaj, przeszperalem pol internetu i znalazlem kilka podobnych tematow ale bez rozwiazania. Dobrze wyszlo, ze Tomek profesjonalnie pomogl namierzyc babola, razem z forumowiczami. Jak to mawiaja "w kupie sila". RE: Fanfilm - Tomek - 08-05-2020 A! I żeby nie było że resorakuję - na trop z js2py naprowadził mnie jeden anonim - a reszta potoczyła się już sama. Moja zasługa to tylko tyle że to spiąłem...
Fanfilm - DarDo - 08-05-2020 Tak, ludzie z Cherrytv robią wielką robotę. Jakiś czas temu zainstalowałem ich builda i już zostałem. Z racji tego że brak ostatnio czasu na konfigurację ich build robi robotę. Chociaż ostatnio mnie zawiedli olewając słabsze sprzęty przy nowych aktualizacjach dopakowując build tapetami 4K. Ale rozumiem. Postęp czasu. Wielu szacun za ich robotę. A Tomku ciebie pamiętam jeszcze z czasów rewolty ramica. Pomagałeś mi w konfiguracji skóry. Dzięki, że zawsze można na tobie polegać. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka RE: Fanfilm - Adgufo - 08-05-2020 Cherry tv to teraz PTW? Czy to osobne projekty? RE: Fanfilm - Tomek - 08-05-2020 Build Cherry powstaje w ramach działalności grupy Polish Team Wizard. PTW to grupa ludzi którzy tworzą ten oraz kilka innych buildów, aktywnie uczestniczą w rozwoju wtyczek do kodi, wspomagają nas także tutaj. Czasem się przenikamy
RE: Fanfilm - Adgufo - 13-05-2020 Czesc. Pojawila sie aktualizacja Cherry tv do wersjii 2.1.1, sama aktualizacja przebiegla poprawnie, ale juz po przeladowaniu profilu pojawil sie komunikat o problemie z aktualizacja js2py "nieudana aktualizacja js2py". Wchodzac w zaleznosci jest informacja o dostepnej aktualizacji przy js2py, ale podczas recznej proby aktualizacji wystepuje ten sam komunikat. Probowalem tez ponownie zainstalowac aktualizacje Cherry tv z repozytorium PTW, ale dalej to samo. Czy ktos juz tez aktualizowal i napotkal podobny problem? RE: Fanfilm - jachu76 - 13-05-2020 Tutaj jest wszystko opisane By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Fanfilm - Adgufo - 13-05-2020 Dzieki, u mnie tez byl zainstalowany ten Balkan. |