![]() |
|
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506) |
RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 27-09-2023 Google wykrywa w tych plikach wirusy i potrafi przyblokować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - sancho99 - 28-09-2023 (11-07-2023, 10:36 AM)RebA napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Mam takiego boxa play now box 2 podłączony do starego tv Lg i działa elegancko. Rozumiem że nie chcesz dużo infestowac ale wolałbym dołożyć parę zł i mieć boxa na parę lat czy na boxa play now box 2 działa tv naziemna dvbt2?? Pozdrawiam RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - karol871 - 28-09-2023 Czesc czytalem prawie caly temat ale nie chce czegos popsuc mam play box 2 wlasnie wylogowalo mnie z urzadzeni. Pobralem z forum wolf 0.1.9 mam go po prostu zainstalowac na boxie i cieszyc sie nowym launcherem czy mam zrobic cos jeszcze?? Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 28-09-2023 Przeczytałeś cały wątek i zrozumiałeś, że należy zainstalować Wolfa? A wystarczyło przeczytać pierwszy post ze zrozumieniem. Potrzebujesz też Launcher Managera pod Play TV Box. Po przełączeniu launchera jeśli jesteś wylogowany będziesz potrzebował wyłączyć w ustawieniach boxa wyświetlanie nad innymi aplikacjami apki Play Now. Jeśli tego nie zrobisz w prawym górnym rogu będziesz miał napis Jesteś Wylogowany. RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - karol871 - 29-09-2023 (28-09-2023, 08:02 PM)Matheusz napisał(a): Przeczytałeś cały wątek i zrozumiałeś, że należy zainstalować Wolfa? A wystarczyło przeczytać pierwszy post ze zrozumieniem.Czytałem o tym launcher managerze, wiec po zainstalowaniu wolfa odpalam launcher do play boxa wylaczam aplikacje play now i uzywam. Ok bede mial jutro chwile to sie pobawie moze nic nie popsuje? RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - karol871 - 02-10-2023 (20-03-2021, 07:32 PM)Matheusz napisał(a): Serio?? Wystarczy kliknąć ENABLE STOCK LAUNCHER.Czesc. Pomozesz bo mam problem. Zainstalowalem wolfa i managera ale mam teraz taki problem ze po wciśnięciu enable stock launcher nie wraca do startowego. Co moge zrobic zeby to naprawić?? Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 02-10-2023 Jaki Box? RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - karol871 - 03-10-2023 (02-10-2023, 07:31 PM)Matheusz napisał(a): Jaki Box?Play box 2 (02-10-2023, 07:31 PM)Matheusz napisał(a): Jaki Box?Dostalem pliki dzieki. Pobieralem je wczesniej wlasnie ale nic to nie zmienilo a boje sie odinstalować tego launchera zeby mi czarny ekran nie wyskoczyl RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Waldeusz - 07-10-2023 Witam, zainstalowałem na Play Now TV Box 3 LeanbackOnFire_v1.55. Aplikacje działają tak jak powinny, wybór launchera klawiszem „z domkiem” też działa, HDTV o dziwo wyszukał stacje bez problemów i działa dobrze, ale… Pomimo zaznaczenia w opcjach Ekranu głównego (!) brakuje grupy ULUBIONE (Favorites), nie ma też pomimo odpowiednich zaznaczeń widgetu z pogodą. ![]() Tak jest na Leanback w wersjach: v.1.55, v.1.56 oraz najnowszej v.1.58 Launchery zainstalowałem na boxa przywróconego do ustawień fabrycznych. Ma ktoś jakieś pomysły co zrobić aby te mankamenty poprawić? I jeszcze takie pytania: 1. Czy można z danej grupy usunąć zbędne (dla mnie) skróty do aplikacji? 2. Czy można zmieniać (przenosić) lokalizację aplikacji z jednej grupy do innej czy są one przypisane do grup „na sztywno”? Jeżeli na powyższe pytania jest jakaś metoda to podpowiedzcie proszę jak to zrobić. Z góry wielkie dzięki! RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - RebA - 07-10-2023 (07-10-2023, 02:22 PM)Waldeusz napisał(a): Witam,Możesz sobie powyłączać te wszystkie grupy, i wówczas będziesz miał wszystko koło siebie, i ustawiasz sobie aplikacje jak chcesz czyli te najbardziej używane gdzieś koło siebie |