![]() |
|
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (/showthread.php?tid=3687) |
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 02-07-2021 (02-07-2021, 09:26 AM)mjw napisał(a): @"enefem" czy jest gdzieś możliwość włączenia albo dodania ikony pobierania napisów podczas oglądania bo teraz trzeba wchodzić przez ustawieniaSzczerze mówiąc nie jestem pewien ![]() Mógłbyś wskazać skórkę, która ma taką opcję? Bym sobie zobaczył jak to działa i w ostateczności zaimplementował
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 02-07-2021 W informacjach o dodatkach brakuje mi też skrótu do wyboru wersji/konkretnego repo z którego ma pobrać aktualizacje. [spoiler] [/spoiler]W AZ: Reloaded taki skrót jest: [spoiler] ![]() ![]() [/spoiler] W AZ: Reloaded jest też fajna funkcja wyłączająca ten ekran ładowaniu przy uruchomieniu kodi. Czy jest możliwość dodania tego w twoim modzie? Nie wiem po co w ogóle ten ekran w AZ
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 02-07-2021 (02-07-2021, 10:38 AM)DenDy napisał(a): W informacjach o dodatkach brakuje mi też skrótu do wyboru wersji/konkretnego repo z którego ma pobrać aktualizacje.A faktycznie. Też mi brakowało tego przycisku, ale zapomniałem o nim. Splash screen prawdopodobnie też będzie można wyłączyć, ale wezmę się za to jak skończę prace nad nowym układem Chociaż to nie powinno być dużo roboty to może dodam szybciej. RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - mjw - 02-07-2021 W domyślnej skórce jest skrót do napisów By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 02-07-2021 (02-07-2021, 11:02 AM)mjw napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Aaaa już rozumiem ![]() Dzisiaj pod wieczór postaram się go dodać, razem z propozycjami od @DenDy
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - mjw - 02-07-2021 No i fajno. Przez ten skrót można włączyć, pobrać, ustawić napisy. Czyli 2x kliknięcia żeby pobrać a teraz to chyba ze 4 kliknięcia są.
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - remekb - 02-07-2021 Panowie, ale przecież wystarczy zaznaczyć w opcjach: Skóra -> Wideo/Muzyka -> Przycisk do napisów otwiera ustawienia napisów i można to przyśpieszyć jak w Estuary.
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - mjw - 02-07-2021 O widzisz, dzięki RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 02-07-2021 Właśnie tak patrzyłem w kodzie i coś mi się nie zgadzało Nie zdążyłem nawet sprawdzić, dzięki @remekb
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 03-07-2021 Nowy feature, nad którym dzisiaj pracuje: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Mam nadzieję, że nie będzie zarzynał słabych boxów. Oczywiście tylko dla widoku Flix View i z możliwością wyłączenia. Ale jakiś tam podgląd jak to będzie działać jest ![]() No i daleko temu do perfekcji, ale postaram się to jeszcze trochę dopieścić
|