Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Wątek: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (/showthread.php?tid=3687)

RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 02-07-2021

(02-07-2021, 09:26 AM)mjw napisał(a): @"enefem" czy jest gdzieś możliwość włączenia albo dodania ikony pobierania napisów podczas oglądania bo teraz trzeba wchodzić przez ustawienia
Szczerze mówiąc nie jestem pewien Tongue
Mógłbyś wskazać skórkę, która ma taką opcję? Bym sobie zobaczył jak to działa i w ostateczności zaimplementował Smile

RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 02-07-2021

W informacjach o dodatkach brakuje mi też skrótu do wyboru wersji/konkretnego repo z którego ma pobrać aktualizacje.

[spoiler][Obrazek: 1cWdxUw.png][/spoiler]

W AZ: Reloaded taki skrót jest:

[spoiler]
[Obrazek: gWVEEcn.png]

[Obrazek: 0OtgRbv.png]
[/spoiler]

W AZ: Reloaded jest też fajna funkcja wyłączająca ten ekran ładowaniu przy uruchomieniu kodi.
Czy jest możliwość dodania tego w twoim modzie? Nie wiem po co w ogóle ten ekran w AZ Tongue

(02-07-2021, 10:38 AM)DenDy napisał(a): W informacjach o dodatkach brakuje mi też skrótu do wyboru wersji/konkretnego repo z którego ma pobrać aktualizacje.

[spoiler][Obrazek: 1cWdxUw.png][/spoiler]

W AZ: Reloaded taki skrót jest:

[spoiler]
[Obrazek: gWVEEcn.png]

[Obrazek: 0OtgRbv.png]
[/spoiler]

W AZ: Reloaded jest też fajna funkcja wyłączająca ten ekran ładowaniu przy uruchomieniu kodi.
Czy jest możliwość dodania tego w twoim modzie? Nie wiem po co w ogóle ten ekran w AZ Tongue
A faktycznie. Też mi brakowało tego przycisku, ale zapomniałem o nim.
Splash screen prawdopodobnie też będzie można wyłączyć, ale wezmę się za to jak skończę prace nad nowym układem Smile 
Chociaż to nie powinno być dużo roboty to może dodam szybciej.

RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - mjw - 02-07-2021

W domyślnej skórce jest skrót do napisów By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(02-07-2021, 11:02 AM)mjw napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Aaaa już rozumiem Big Grin
Dzisiaj pod wieczór postaram się go dodać, razem z propozycjami od @DenDy Wink

No i fajno. Smile Przez ten skrót można włączyć, pobrać, ustawić napisy. Czyli 2x kliknięcia żeby pobrać a teraz to chyba ze 4 kliknięcia są. Big Grin

RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - remekb - 02-07-2021

Panowie, ale przecież wystarczy zaznaczyć w opcjach:

Skóra -> Wideo/Muzyka -> Przycisk do napisów otwiera ustawienia napisów

i można to przyśpieszyć jak w Estuary.

[Obrazek: RcgOQeY.png]

O widzisz, dzięki

Właśnie tak patrzyłem w kodzie i coś mi się nie zgadzało Big Grin Nie zdążyłem nawet sprawdzić, dzięki @remekb Smile

RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 03-07-2021

Nowy feature, nad którym dzisiaj pracuje: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Mam nadzieję, że nie będzie zarzynał słabych boxów. Oczywiście tylko dla widoku Flix View i z możliwością wyłączenia. Ale jakiś tam podgląd jak to będzie działać jest Smile
No i daleko temu do perfekcji, ale postaram się to jeszcze trochę dopieścić Smile