![]() |
|
EPG IPTV-ORG PL - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Główny dział z EPG (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=68) +--- Wątek: EPG IPTV-ORG PL (/showthread.php?tid=6098) |
RE: EPG IPTV-ORG PL - sky02 - 06-08-2025 Ten opis jest cały. Przewiń go Kobieto.
RE: EPG IPTV-ORG PL - kimsim - 06-08-2025 Co mam sobie niby przewinąć? Dane z pliku XML? Oto skopiowane prosto z pliku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. <programme start="20250806110000 +0000" stop="20250806124000 +0000" channel="CanalPlus4KUltraHD.pl"><title lang="pl">Liga+ Extra</title><desc lang="pl">Gospodarze programu, Krzysztof Marciniak i Bartosz Gleń, podsumowują ostatnią kolejkę PKO Ekstraklasy. W magazynie nie...</desc><category lang="pl">magazyn piłkarski</category></programme> Jeszcze jakieś genialne rady? RE: EPG IPTV-ORG PL - sky02 - 06-08-2025 Tak to co wstawiłeś, to nie nasze epg geniusz. Tak wygląda nasze: A to adresy naszego epg: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Następnym razem sprawdzaj co i od kogo masz i tam ślij pretensje. Duże nieporozumienie, piszemy o 2 różnych epg. I zmień opis profilu no, chyba że jesteś faktycznie kobietą. RE: EPG IPTV-ORG PL - RadziuOi - 06-08-2025 (06-08-2025, 06:35 AM)kimsim napisał(a): Można wiedzieć czemu urywasz opis programu? Jest szansa, że zaczniesz prezentować pełny?Nic nie urywam. EPG jest generowane przez narzędzia udostępnione przez iptv.org. Ja tylko wybrałem kanały dla których ma być generowane. I w sumie to dawno tam nie zaglądałem, sprawdzam tylko czy na githubie są nowe pliki codziennie i tyle. EPG IPTV-ORG PL - Tomek - 06-08-2025 @sky02 jej nie chodzi o twoje epg tylko te od radzia... RE: EPG IPTV-ORG PL - sky02 - 06-08-2025 @Tomek tak teraz, już wiem. Zaskoczyłem wcześniej jak zobaczyłem adres github i dopisałem, że nieporozumienie
RE: EPG IPTV-ORG PL - kimsim - 07-08-2025 @sky02 A wystarczyło zajrzeć do podanego linka. To może chociaż jakieś przeprosiny? Czy nie stać Cię na taki gest? Chociaż po osobie, która pisze “durze” nie spodziewam się niczego. (06-08-2025, 06:37 PM)RadziuOi napisał(a):@RadziuOi Może warto rozszerzyć zatem jeśli to możliwe?(06-08-2025, 06:35 AM)kimsim napisał(a): Można wiedzieć czemu urywasz opis programu? Jest szansa, że zaczniesz prezentować pełny?Nic nie urywam. EPG jest generowane przez narzędzia udostępnione przez iptv.org. Ja tylko wybrałem kanały dla których ma być generowane. I w sumie to dawno tam nie zaglądałem, sprawdzam tylko czy na githubie są nowe pliki codziennie i tyle. RE: EPG IPTV-ORG PL - sky02 - 08-08-2025 @kimsim przepraszam. Poprawiam już błąd ortograficzny. Tak wczułem się, bo szukałem błędu w naszym epg. Zapytanie było w moim dziale. Nie wnikałem dalej, że chodzi o EPG IPTV-ORG PL kolegi @RadziuOi . A opisu dalej nie zmieniłeś: "Kobieta" ![]() Tak jestem wredny. Pozdrawiam. RE: EPG IPTV-ORG PL - webmin4 - 04-03-2026 Prośba o dodanie kanałów z listy By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: EPG IPTV-ORG PL - RadziuOi - 04-03-2026 (04-03-2026, 01:37 PM)webmin4 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Jestem na etapie aktualizacji, część kanałów już ma epg. |