Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
PiratFlix by Piratex - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: PiratFlix by Piratex (/showthread.php?tid=6172)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: PiratFlix by Piratex - Piratex - 12-04-2025

(12-04-2025, 10:35 AM)tydell napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
...
jakie wersje Androida sa wspierane? Na FireTV Stick nie instaluje sie niestety
Android 11

(12-04-2025, 05:27 PM)Vaxer94 napisał(a): Apk fajne zrobiona wygląd itp szkoda że np nie ma menu przewijania no do przodu do tyłu wiadomo wersja beta więc pewnie później będzie dodane
Tv ? Sami dodajemy m3u plik ? Też nie działa i wyszukiwanie trochę szwankuje jakoś z klawiatura wpisujesz nazwę np stamtąd  wpisuje stam i już kilka na serial zamiast np dokończyć pisanie
 Jest to wersja Alpha - wczesny dostęp - na razie pracuję nad linkami - wyszukiwarkę naprawię i górne menu też - tv będzie się dodawać za pomocą piku m3u, m3u8

RE: PiratFlix by Piratex - arkady1964 - 13-04-2025

Ostatnio z braku czasu mniej przeglądam Forum i dopiero "wszedłem" na ten wątek, pytanie:
Gdzie apkę można pobrać do testów i czy będzie na Github?

Pozdrawiam

RE: PiratFlix by Piratex - Jmno - 13-04-2025

Ale jakie są źródła takie co w ff ?
I czy są automatycznie zwiastuny?
Czy będą wszystkie filtry video i dźwiękowe kinowe?

Teraz chat gpt mi trochę ulepsza ff jeśli chodzi o filtry także dodaje wyjątki i nawet nie wiedziałem o tym gpt mi podpowiedział o frazie ts czyli TS (Telesync) to:nagranie z sali kinowej, ale dał mi wyjątek bo powiedział mi że jest jakiś serial z końcówką w nazwie ts to bot zrobił mi wyjątek aby linki były pokazywane a osobno ts odrzucane

Na razie jest to tylko projekt, można apkę "wrzucić" na Github i rozwijać. Nie jest to konkurencja dla FF czy FF3, tylko jedna z wielu apek na Androida.

Pozdrawiam

RE: PiratFlix by Piratex - Piratex - 13-04-2025

(13-04-2025, 01:56 AM)arkady1964 napisał(a): Ostatnio z braku czasu mniej przeglądam Forum i dopiero "wszedłem" na ten wątek, pytanie:
Gdzie apkę można pobrać do testów i czy będzie na Github?

Pozdrawiam

Aplikacja jest do pobrania - źródłem aktualnie jest jedna strona, ale już pracuję nad tym aby dodać wszystkie te same źródła co w FF

(13-04-2025, 06:25 AM)Jmno napisał(a): Ale jakie są źródła  takie co w ff ?
I czy są automatycznie zwiastuny?
Czy będą wszystkie filtry video i dźwiękowe kinowe?

Teraz chat gpt mi trochę ulepsza ff jeśli chodzi o filtry  także dodaje wyjątki  i nawet nie wiedziałem  o tym gpt  mi podpowiedział o frazie ts czyli TS (Telesync) to:nagranie z sali kinowej, ale dał mi wyjątek  bo powiedział mi że jest jakiś serial z końcówką w nazwie ts  to bot zrobił mi wyjątek  aby linki były pokazywane a osobno ts odrzucane

GPT jest okay, ale do prostych rzeczy w programowaniu - polecam na co dzień korzystać z claude.ai - jest bardziej ogarnięta i precyzyjna w programowaniu - format .ts odnosi się do transmisji i jest wykorzystywany w IPTV. Ja mówię o formacie:
Format plików [b].ts[/b] (Transport Stream) to cyfrowy format kontenera używany głównie do transmisji i 
przechowywania danych wideo, audio oraz innych danych. Jest szeroko stosowany w systemach nadawczych, 
takich jak DVB (Digital Video Broadcasting),  ATSC (Advanced Television Systems Committee) czy IPTV.

(12-04-2025, 05:27 PM)Vaxer94 napisał(a): Apk fajne zrobiona wygląd itp szkoda że np nie ma menu przewijania no do przodu do tyłu wiadomo wersja beta więc pewnie później będzie dodane
Tv ? Sami dodajemy m3u plik ? Też nie działa i wyszukiwanie trochę szwankuje jakoś z klawiatura wpisujesz nazwę np stamtąd  wpisuje stam i już kilka na serial zamiast np dokończyć pisanie

Odniosę się jeszcze do tego - przewijanie jest, ale obsługiwane tylko na pilocie guzikami odpowiedzialnymi za media - Używam Banana pi po HDMI CEC

Prośba, podaj jakiś działający link do strony z APK, nic mi się nie otwiera...
Ponawiam pytanie, czy aplikacja będzie na Github?

Pozdrawiam

RE: PiratFlix by Piratex - Vaxer94 - 13-04-2025

(13-04-2025, 01:38 PM)arkady1964 napisał(a): Prośba, podaj jakiś działający link do strony z APK, nic mi się nie otwiera...
Ponawiam pytanie, czy aplikacja będzie na Github?

Pozdrawiam
Ten link do pliku apk co jest wyżej otwórz skopiuj go i  w nowej karcie otwórz lub z innej przeglądarki spróbuj pobrać

Może niech wyłączy VPN bo to serwer Amazon, a tam serwery często były wykorzystywane do ataków ddos - mam przez to bana tym serwerem na wielu stronach i działam dwoma serwerami

RE: PiratFlix by Piratex - PLDzerghh0 - 13-04-2025

@Piratex mam pytanie czy będzie kiedyś seriale takie jak na filman no Klan z odcinkami działały