![]() |
|
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506) |
RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - sancho99 - 17-10-2023 Testował ktoś Flauncher na Play box v2?? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&t=163s RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Adam01 - 17-10-2023 Cześć, posiada ktoś działającej linka do Launcher Managera do boxa canal plus? RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - damianlupsczyk - 21-10-2023 (17-10-2023, 08:56 PM)chaberm napisał(a):nie da sie pobrac pisze wirus(17-10-2023, 12:17 PM)Adam01 napisał(a): Cześć, posiada ktoś działającej linka do Launcher Managera do boxa canal plus?A patrzyłeś na pierwszej stronie? RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - sky02 - 21-10-2023 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Ja używam v 0.1.9 Da się pobrać. Coś Twój antyvir jest delikutaśny
RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - buli1151 - 28-10-2023 Witam.Mam problem z ze zmiana na Wolf Launcher.nie moge zmienic w Launcher manager.Cały czas widnieje CANAL+.Moze ktos wyjasnic krok po kroku co zainstalowac i w jakiej kolejnosci do boxa C+ bez DVB-T? RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 01-11-2023 @buli1151 launcher manager na boxie bez dvbt nie był testowany i raczej nie zadziała, bo na 99% zmienili nazwę paczki launchera c+. RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 05-11-2023 To tylko się cieszyć. RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - toom23 - 22-11-2023 Mam prośbę do Was. Posiadam canal+ DVB-T2 Canal+ HY4001 Chciałem wgrać Wolfa oraz Launcher Managera. Najpierw wgrałem te dwie apk na pendrive ale w x-plore nic nie było widać. Następnie podłączyłem swój dysk google i tam się pojawiły te APK ale podczas instalowania pojawia się taki czerwony napis na dole. Can't copy to temp file. Permission denied ![]() Czy ktoś z Was ma na to pomysł? Dodam tylko, że dałem zgodę na instalowanie nieznanych aplikacji oraz zaznaczyłem uprawnienie przy x-plore. RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Ktosi - 22-11-2023 Wgraj do pamięci boxa zamiast cudować z zewnętrznymi mediami. Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - toom23 - 22-11-2023 (22-11-2023, 09:18 PM)Ktosi napisał(a): Wgraj do pamięci boxa zamiast cudować z zewnętrznymi mediami. Probowałem przez pendrive ale nie rozpoznaje na nim plików apk. Jest jakaś inna metoda jak wgrać plik bezpośrednio do boxa? Jeśli tak to proszę o instrukcję jak to wgrać i do jakiego folderu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |