![]() |
|
Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Poszukuję wtyczki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv (/showthread.php?tid=1081) |
Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - ss200 - 13-11-2018 Przeciez pisze po prostu rece opadaja By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Na ten temat nic wiecej nie pisze opisalem dokladnie co trzeba zrobic w postach wyzej Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - fantomek - 18-11-2018 Ss200 a ja pisałem że wyrzuca komunikat "podczas analizowania pakietu wystąpił błąd" By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dodam że pisałem wcześniej ze mam androida 4.2.2 RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - zm1c4l - 18-11-2018 W poście #31 widnieje link ale chyba do wersji android 4.4 Ty masz 4.2. Może już czas zmienić boxa a nie męczyć się nad tym tygodniami a ten temat czytam już z przymrużeniem oka. RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - gzenio22 - 18-11-2018 Fakt Xd 4.2 to juz przesadnie stary smiec Xd RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - fantomek - 18-11-2018 Ale może jest jakieś rozwiązanie? Chyba postawie na tel. i adapterem połączenie z tv i tak będę się cieszył. Swoją drogą co polecacie w dobrej cenie i możliwościach RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - mjw - 18-11-2018 Jak nie potrzebujesz Androida i Netflix w 1080p to bierz jakiegoś boxa z s905x i 2GB ramu i odpalasz CoreELEC i wsio śmiga. Ja mam stare pudełko z s905 z 1GB i CE śmiga bez problemu. RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - fantomek - 18-11-2018 O takim czymś piszesz? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - mjw - 18-11-2018 No tak mam też ale jak już to kup coś z przynajmniej 2GB ramu. RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - fantomek - 19-11-2018 Chyba lepiej adapter kupie i na telefonie postawie prościej taniej i zawsze jak wyjeżdżam mogę mieć box a przy sobie RE: Brak wtyczki fanfilm w cherry tv - michalka - 23-11-2018 (15-09-2018, 07:14 AM)fantomek napisał(a): Dziękuję za pomoc mam chyba jakaś starsza wersje kodi nie wiem jak to sprawdzić robie dokładnie wg instrukcji z kodi w pigułce urządzenie mam prośbą o pomoc minix neo x5 mini Niestety przerabiałem to, najbardziej zaawansowana wersja KODI , kora pójdzie na androidzie 4.2 to CEMC wersja 16.2 albo 16.3 Ale nawet ona od jakiegoś czasu nie widzi fanfilm w cherry.tv ani nie da się zainstalować samej wtyczki. Winę ponosi zmiana zależności we wtyczce od nowszego pythona (wersja x.25.y), która sama w sobie nie wnosi nic nowego do wtyczki. Można zainstalować wtyczkę fanfilm lite z maja do CEMC i nie upgradować jej i będzie działac, ale musisz znaleźć wersję zip tej wtyczki. Ja akurat maiłem backup z maja całego CEMC więc się uratowałem, ale tutaj chyba nie ma dobrego rozwiązania. |