Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
IPTV Nagrywanie - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Dyskusja ogólna (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Poradniki z kodiwpigulce.pl (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: IPTV Nagrywanie (/showthread.php?tid=2056)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: IPTV Nagrywanie - mjw - 12-05-2020

Wersja z poradnika dla androida działa bez problemu. A dysk podłącz i w ustawieniach wybierz sformatuj jako urządzenie zewnętrzne.

RE: IPTV Nagrywanie - docent74 - 12-05-2020

mjw chodzi o ten poradnik

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

po pobraniu ffmpeg sa tam trzy pliki,który jest odpowiedni do Nvidii

w ustawieniach kodi czy w ustawieniach IPTV Recorder

RE: IPTV Nagrywanie - mjw - 12-05-2020

v7a lub v7a neon, musisz sprawdzić. Dysk formatujesz w ustawieniach androida.

RE: IPTV Nagrywanie - docent74 - 16-05-2020

mjw Wszystko zrobiłem według instrukcji,po włączeniu kodi IPTV Recorder ładuje programy,ale kiedy wchodze w All Channels.,wybieram katalog z programem,ten jest już pusty,tak jakby nie pobierał epg .Zastanawiam się bo w poradniku plik ffmpeg ma rozszerzenie exe a te pobrane przeze mnie również z poradnika tego rozszerzenia nie mają może to o to chodzi.Kożystam z IPTV Simple Client i z tego programu chciałbym nagrywać

RE: IPTV Nagrywanie - mjw - 16-05-2020

Jaki dostawca IPTV i jakie EPG używasz? Ta wtyczka ma problemy z czytaniem EPG. Rozszerzenie exe w poradniku jest dlatego, że jest to na Windowsie. Na androidzie nie ma rozszerzenia exe. Może zamiast nagrywać wtyczką, to lepiej użyć aplikacji TiVi Mate?

Teleelevidienie, EPG Kodiwpigulce Sama aplikacja TiviMate jest super,niestety zdaża się że nagrywanie idzie i jest ok,ale częściej po kilku lub kilkunastu minutach rozłącza nagrywanie.W ostatnich dwóch tygodniach na 20 prób nagrał dwa filmy,reszta do kosza.Na pewno nie jest to wina netu,bo pracuje z domu,internet w tym czasie nie rozłączył się ani razu prędkośc 300 mb/s na 30mb/s

RE: IPTV Nagrywanie - mjw - 16-05-2020

A spróbuj to EPG: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

to właśnie to mam epg , ale jesli jest inne darmowe kodiwpigulce to podaj prosze,zaraz sprawdzę jak będzie

sorki miałem to By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ale juz próbuje to drugie,zaraz dam znać

niestety nadal pusto

RE: IPTV Nagrywanie - zelka07 - 20-10-2020

witam czy jest możliwość nagrywania z wtyczki internetowa.ws???

RE: IPTV Nagrywanie - duzyfiat@tlen.pl - 10-01-2021

Witajcie,
Mam problem odnośnie nagrywania. mam Librelec na raspery pi3B (najnowszy 18.9) zaistalowałew bezproblemu iprecorder
potem wtyczkę ffmpeg, natomiast za zadną chlorę nie mogę znaleść w ustawieniach iprekordera ścieżki do ffempeg.
Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał?