![]() |
|
Polsat Box Go - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Polsat Box Go (/showthread.php?tid=5344) |
RE: Polsat Box Go - p3t3n3t - 28-09-2023 "Działa komuś ta wersja 1.101 na Android TV" tak działa wywaliłwm do spodu z Sony Brawia i z MI BOX założyłem od zera. Ja generuje listę itd, wszystko działa dodam widnows 11 też działa. Żadna wiedza tajemna to działa RE: Polsat Box Go - Kasio - 29-09-2023 @p3t3n3t żadne wywalanie do spodu cokolwiek to znaczy i zakładanie od nowa , ani wiedza tajemna nie pomogła , pomoc techniczna "zresetowała" listę aktywnych urzadzen na moim koncie i komunikat o przekroczeniu liczby urządzeń znikł, teraz wszystko śmiga jak ta lala
RE: Polsat Box Go - lebsky - 30-09-2023 Ja mam komunikat o wykryciu nietypowego ruchu w mojej sieci RE: Polsat Box Go - p3t3n3t - 30-09-2023 Miałęm taki komunikat na starszej wersji wtyczki tej z repo @mbebe chyba to było 1.100 po zainstalowaniu wersji 1.101 z zipa jest ok. RE: Polsat Box Go - notlisiu1320 - 08-01-2024 Hej, mam Kodi 20.2 na Enigma2 (OpenATV 7.3) i nie działa mi Polsat Box Go. Instalowałem wersję z tego wątku i nic nie działa. Zalogowałem się jakby co. Daję link do logów: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Polsat Box Go - jon1022 - 08-01-2024 sprawdź to: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. lub z tego repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Polsat Box Go - notlisiu1320 - 18-01-2024 Spróbowałem i 1.0.2 z mbebe nie działa dobrze. Jak wchodzę to pokazują mi się kategorie, ale jest, że muszę się zalogować, chociaż już to robiłem, chciałem dodać log, ale nic tam nie ma o tym. Spróbowałem też wersję z mtr81 i tam działa, ale jak coś oglądam to co chwilę buforuje (mam dobry internet). RE: Polsat Box Go - mtr81 - 18-01-2024 No to pozostaje ci używanie oficjalnej apki :-) RE: Polsat Box Go - Grabek - 18-01-2024 (18-01-2024, 10:04 PM)mtr81 napisał(a): No to pozostaje ci używanie oficjalnej apki :-) Nie ma oficjalnej apki na kodi. RE: Polsat Box Go - mtr81 - 18-01-2024 (18-01-2024, 09:57 PM)notlisiu1320 napisał(a): Spróbowałem też wersję z mtr81 i tam działa, ale jak coś oglądam to co chwilę buforuje (mam dobry internet).Wtyczka ma za zadanie pozyskać źródło manifestu (w tym przypadku DASH) i dane niezbędne do pobrania licencji DRM. I w momencie przekazania takiego "wsadu" do odtwarzacza jej rola się kończy. Więc kwestia buforowania dotyczy ustawień samego programu, urządzenia i internetu. I tym trzem rzeczom bym tu się przyjrzał. Co do wtyczki mbebe (wersja 102) to generalnie działa, choć czasami mogą być problemy z logowaniem (prawdopodobnie uaktywnia się captcha), w związku z czym w jednej z mocih wtyczek do PBG wdrożyłem możliwość zalogowania kodem (jak na TV z android TV). Logując się we wtyczce mbebe trzeba uważać na to jaką metodą się loguje, bo są one kiepsko we wtyczce opisane: - "polsatbox" - oznacza logowanie innymi danymi - "ICOK" - logowanie kontem iPolsat Box |