![]() |
|
Jakie urządzenia posiadacie? - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Dyskusja ogólna (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Jakie urządzenia posiadacie? (/showthread.php?tid=5) |
RE: Jakie urządzenia posiadacie? - micah89 - 26-10-2017 Ja mam aktualnie HTPC z używanych części. Obudowa APLUS CS-102B Mini-ITX Płyta Główna MSI H61I-E35/W8 s1155 H61 Dysk 2.5" 80GB SATA II Procesor: i3-2100 Pamięć: 4GB DDR3 Karta Wifi N - 300Mb/s Do tego jeszcze pilot z klawiaturką. Wszystko działa OK, ale trochę miejsca zajmuje
RE: Jakie urządzenia posiadacie? - Gremek - 28-10-2017 To czas na mnie :v iMac late 2006 Procesor 2x2,16ghz 2gb ram ATI X1600 Kodi pod system Ubuntu (środowisko Mate) Oczywiście nie jest to demon prędkości, ale pod KODI daje radę - tak czy tak za niedługo wymieniam tego rupiecia na jakiś TV BOX. Komputer podłączony pod TV za pomocą DVI, oraz sterowany za pomocą Apple Remote. RE: Jakie urządzenia posiadacie? - pAblosik - 05-11-2017 tydzień temu zmieniłem rp2 na rp3 i narazie jest ok. widać minimalną róznice w działaniu osmc RE: Jakie urządzenia posiadacie? - januszbed1 - 30-11-2017 TV BOX TX3 Mini 2/16GB Android7 Kodi Smart 4K hdmi co powiecie na temat tego urzadzenia. RE: Jakie urządzenia posiadacie? - grabarz32 - 14-12-2017 Od niedawna posiadam Xiaomi Mi Boxa, spelnia wszystkie moje oczekiwania. Dokupiłem huba usb, podlaczylem joypada mysz i dysk zewnętrzny.Do przegladania stron polecam przegladarke ze sklepu play "Puffin".
RE: Jakie urządzenia posiadacie? - as1as - 20-12-2017 Mibox. Użytkuję dopiero tydzień czasu i uczę się powoli obsługi tego pudełka. Między innymi znalazłem się na tym forum. Potrzebuję dokupić huba bo jedno wejście USB to zdecydowanie za mało. RE: Jakie urządzenia posiadacie? - frend30 - 27-01-2018 NvidiaShield_TV (2017) cytat z oficjalnego forum Kodi: "Dirt Cheap, Firmware unsupported, buggy Android Kodi Boxes from China (usually AMLogic). Really are a waste of time (...)" + to Q. Fastest, most powerful Android TV - Kodi streaming box ? NVIDIA Shield i tyle w temacie... od siebie dodam, że to jeden z lepszych wyborów i zakupów popełnionych przeze mnie. Udanych wyborów życzę f30 Jakie urządzenia posiadacie? - cirek239 - 19-02-2018 Było M8S+ jest Lenovo ThinkPad 520 będzie bo już jedzie MeLE PCG35 Apo. Już trochę za długo jedzie. Jak dotrze to podzielę się opinią. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: Jakie urządzenia posiadacie? - Jaca - 19-02-2018 A ja mam to :
Libreelec - Okrojiny Windows - Bliss-v7.2-android_x86_64
Made in POLAND
RE: Jakie urządzenia posiadacie? - micah89 - 07-03-2018 Ja mam aktualnie Khadas VIM Pro, mój stary HTPC poszedł w odstawkę. Khadas'a dorwałem na gearbest była promocja na Black Friday. Za całość dałem 190zł (Khadas VIM Pro + zasilacz + pilot + cooler + radiatory) w stresie ma max 45st. .Libreelec 8 mam wgranę na eMMC - sam proces wgrywania na eMMC prościutki wcześniej testowałem Android'a 8, 7 i Android TV gotowe obrazy są w necie.
|