![]() |
|
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (/showthread.php?tid=3687) |
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - docent74 - 23-12-2024 Cześć, przy próbie instalacji skórki z pobranego pliku zip. pojawia się komunikat "zależności od script.skinhelper w wersji 0.0.4.nie mogą zostać spełnione" Moja wersja kodi 21.1 omega RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - arkady1964 - 23-12-2024 @docent74 To zainstaluj wymaganą zależność z pliku ZIP: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. A następnie skórkę AZ2:R z repozytorium. Repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - arkady1964 - 24-12-2024 Życzenia spokojnych, zdrowych Świąt dla wszystkich forumowiczów.
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Adek89 - 26-12-2024 Powiem tam, skin mega fajny, można zrobić pod siebie super, ale, o co chodzi jak, na przeglądarce w zeurion normalnie mogę odpalić serial a ten sam mimo iż się pokaże w kodi to nie można go wl bo pisze ze błąd MB filmy. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - arkady1964 - 26-12-2024 Na skórce AZ2:R działają wszystkie wtyczki, które działają... Od dłuższego czasu wtyczka MB filmy nie działa na Kodi (nie jest to wina skórki). ![]() Na Kodi działa FF Mod i ekino od @tele. Prawdopodobnie zostanie wydany nowy FF, ale kiedy, to nie wiem. Pozdrawiam RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - tele - 26-12-2024 (26-12-2024, 02:28 PM)Adek89 napisał(a): przeglądarce w zeurion normalnie mogę odpalić serial a ten sam mimo iż się pokaże w kodi to nie można go wl bo pisze ze błąd MB filmy. Źródła z Zerion działają też w FanFilm. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - docent74 - 27-12-2024 (23-12-2024, 12:10 PM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Dziękuję ,wszystko działa jak należy ale chciałbym jeszcze dopytać jak mogę skonfigurować wtyczkę TMDB Helper z inną wtyczką,w taki sposób że po wybraniu serialu z plakatu ze strony głównej było zapytanie o otworzenie żródła we wtyczce fanfilm lub fen light.Aktualnie mogę tylko otwierać tylko przez youtube lub UPNP? RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - arkady1964 - 27-12-2024 @docent74 Cieszę się, że pomyślnie zainstalowałeś skórkę AZ2:R Nie oglądam seriali, może ktoś kto je ogląda udzieli Ci pomocy. Pozdrawiam RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - docent74 - 27-12-2024 Dałem tylko przykład seriali ,filmy też chciałbym żebym mógł odpalać w ten sam sposób ,bezpośrednio z głównego menu z plakatu utworzonego w TMDB Heleper Pozdrawiam (27-12-2024, 10:52 AM)arkady1964 napisał(a): @docent74 Cieszę się, że pomyślnie zainstalowałeś skórkę AZ2:R RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 27-12-2024 @docent74 to nie jest odpowiedni wątek do takich rozmów. A samo odpalanie przez tmdb helper było już poruszane nie raz. Przeszukaj forum. To samo się tyczy @Adek89 , skórka nie ma nic wspólnego z błędami z tych wtyczek. |