Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Epg dla brakujących kanałów - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Dział: Główny dział z EPG (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=68)
+--- Wątek: Epg dla brakujących kanałów (/showthread.php?tid=3126)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Epg dla brakujących kanałów - Łonogrzmot - 14-09-2021

(14-09-2021, 04:38 PM)pawlo1925 napisał(a): Nie wiem gdzie leży problem.

"Oryginalne" EPG również nie ma dla TNT?

[Obrazek: AHlTyPcl.jpg]

RE: Epg dla brakujących kanałów - sky02 - 14-09-2021

(14-09-2021, 04:38 PM)pawlo1925 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie wiem gdzie leży problem. Może z czasem pojawi się epg na kanale TNT.
Chcesz od nas pomocy a korzystasz z innego epg. Już Ci pisałem że Twoja lista ma błąd w nazwie i i byś zmienił na TNT w tvg. A jak Chcesz korzystać na tej apce z naszego epg to wystarczy dodać adres. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. dla epg. Bez dodatkowych fikołków.
Z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ten By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. lub ten jak chcesz mieć archiwum By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ps. Po szybkiej analizie siptv pozmieniało Ci idtv  tvg-id="TNT" tak to wygląda w oryginale:

#EXTINF:0 tvg-id="TNT" tvg-name="TNT" tvg-logo="http://logo.plusx.tv/logo/TNT%20HD.png" timeshift="7" catchup="fs" group-title="Film" ,TNT HD

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.=..............

(14-09-2021, 05:00 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(14-09-2021, 04:38 PM)pawlo1925 napisał(a): Nie wiem gdzie leży problem.

"Oryginalne" EPG również nie ma dla TNT?

[Obrazek: AHlTyPcl.jpg]
To jest nasze podkradają nam  Tongue

RE: Epg dla brakujących kanałów - Internauta87 - 07-11-2021

Cześć Smile na telee pojawił się nowy kanał Deluxe Music HD. Jest możliwość dodania EPG i logo do tego kanału? Czy w ogóle jest gdzieś poradnik jak dodać swoje epg do dodawanych nowych kanałów?

RE: Epg dla brakujących kanałów - Max1000 - 10-11-2021

Witam  chciałbym  sie  zapytać  czy  jest  taka  mozliwość  aby  do  istniejącego EPG.ovh  mozna  by  dodac kanał Austria -  ORF Sport+  oraz Niemiecki - Sport1+  tak  wiem  to  nie  Polskie kanały  przeszukałem  internet  i  nigdzie  niema EPG  do  tych kanałów

RE: Epg dla brakujących kanałów - sky02 - 10-11-2021

Witam. Deluxe Music HD dodałem bo ten kanał został dodany w Teleele do listy PL. Jak bym ulegał takim prośbą, jak Twoja @Max1000 To po pewnym czasie epg rozrosło by się do niebotycznych rozmiarów i stało by się bezużyteczne.
Więc przepraszam, ale nie dodam jak i nie dodałem Viaplay. Zaczną robić opisy dla Polaków po polsku to nie omieszkam uzupełnić. Proszę tylko się nie gniewaj, pomyśl o innych użytkownikach.
Pozdrawiam Smile

RE: Epg dla brakujących kanałów - Max1000 - 11-11-2021

(10-11-2021, 05:46 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  ten  serwis   jest  w jakiś sposób  z  wami  powiązany  ?

RE: Epg dla brakujących kanałów - sky02 - 11-11-2021

Powiedzmy, że sobie pomagamy z @Mariusz89B w rozwoju wtyczki M-TvMgide i nie tylko. 
Bardziej @Mariusz89B mi pomaga.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Epg i warianty: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  , są wynikiem wyłącznie Ich ciężkiej pracy. Nie maczałem w nich palców. 
Jak zauważyłeś Oni także nie są szaleni i nie tworzą jednego epg dla całego świata Smile
Ps. Jadnak mają World.xml, ale naprawdę nie wiem jak to epg działa. Sugerowałem się World.zip i tam jest 0.

RE: Epg dla brakujących kanałów - mjw - 11-11-2021

Austria: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Niemcy: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: Epg dla brakujących kanałów - Max1000 - 11-11-2021

(11-11-2021, 10:47 AM)mjw napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Niemcy: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dzieki   ale już   sprawdzałem  to EPG od Rapid  i TiviMAte  nie widzi  tego EPG    chyba  musi byc   xml    i nawet   usunołem  gz
i  nie  pomogło   

@sky02    PW

RE: Epg dla brakujących kanałów - Mariusz89B - 11-11-2021

@Max1000 Mam epg dla kanalow Niemieckich, moge tobie dac test na jeden dzien.