![]() |
|
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (/showthread.php?tid=3687) |
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - szwejk - 01-03-2026 Cześć. Wczoraj zacząłem przygodę ze skórką i jest The Best! Ustawiłem FanFilm oraz to co potrzeba w Tmdb helper i działało bez problemu. Dzisiaj podczas próby wyszukania filmu i uruchomienia odtwarzania nastąpił crash i Kodi się samoczynnie wyłączyło. Próbowałem kila razy i bez efektu. Pomogła dopiero operacja Zaktualizuj playery z adresu url By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.. Czy to jednorazowy przypadek czy może tak się dzieje od czasu do czasu? Pozdr.
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Tomek - 01-03-2026 Ale to nie ma nic wspólnego z skórką. Korzystasz z tmdbhelper oraz playerów zewnętrznych. To one wyłożyły kodi. Player którego używasz jest zaś do starej wersji fanfilm oraz do modów, za które twórcy fanfilm nie ponoszą już odpowiedzialności za działanie, a z racji że mody nie są ogólnie dostępne to nawet nie wiadomo co tam siedzi i co może wykładać skórkę. Oficjalny fanfilm używa innego playera, dostępnego w jego repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. A o fanfilmie masz tutaj By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - szwejk - 01-03-2026 (01-03-2026, 11:17 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Bardzo dziękuję za poradę. w 100% celną i pomocną. Teraz Kodi się nie wykłada, sprawdzę działanie przez kilka następnych dni. Txh. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - razor1995 - 04-03-2026 W jaki sposób można wykonać backup konfiguracji tej skórki? (ustawień menu etc.) Po przywróceniu backupu wtyczką Backup skin resetuje mi się do ustawień domyślnych, tak samo po aktualizacji z Kodi 21.3 do 22 A2. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 05-03-2026 Same ustawienia skórki możesz przenosić kopiując plik settings.xml z userdata. Jeśli chodzi o menu/widgety i przejście na K22 to zalecam ustawienie na nowo, a nie przenoszenie z K21. I stety niestety będzie trzeba to zrobić jeszcze raz w niedalekiej przyszłości. Wtyczka odpowiedzialna za menu/widgety została całkowicie przepisana i zostanie wydana na K22. Skiny, które z tego korzystają, muszę zostać dostosowane pod nową wersję, a użytkownik będzie musiał wszystko ustawiać na nowo. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - adi1 - 05-03-2026 Witam Brakuje jeszcze jednego przycisku w skórce, przycisk menu. Przy próbie odtworzenia materiału BluRay czy DVD niema sposobności wejścia do menu dysku. W skórce AZ Reloaded czy Estuary taka funkcja jest obecna. Dasz radę przywrócić tę funkcję. Pozdrawiam
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - adi1 - 17-03-2026 Czy jeszcze wspierasz tą skórkę? RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Piotr.W - 07-04-2026 Czy można jakoś dodać do menu głównego, "ulubione" jako folder (zbiór ulubionych)? Tak jak w domyślnej wtyczce? Teraz mogę jedynie wybierać pozycje z "ulubionych" i każdą dodawać jako nowa pozycja w menu. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - stasiu12 - 06-05-2026 Po instalacji skórki w menu głównym pozycje Filmy i Seriale nie są widoczne. Wchodząc w ustawienia skórki - Menu główne pozycje powyższe czyli Filmy i Seriale są aktywne,a pomimo tego nadal nie są widoczne na ekranie. Czy należy dodatkowo coś jeszcze ustawić w opcjach aby pojawiły się one na ekranie głównym. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 09-05-2026 @stasiu12 musisz mieć dodane filmy i seriale w lokalnej bibliotece kodi by się to pojawiło. |