![]() |
|
CANAL+ BOX 4K - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Testy, recenzje, opinie. (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=57) +--- Wątek: CANAL+ BOX 4K (/showthread.php?tid=3676) |
RE: CANAL+ BOX 4K - ssooqq - 09-12-2022 @kamilo23 Jak dokładnie nazywa się ten program? Znajdę go w sklepie play? RE: CANAL+ BOX 4K - domi12 - 09-12-2022 Program o który pytasz to : Live Channels_1.28 Po aktualizacji u mnie nie ma zakładki "Naziemna" (czy tak jakoś było) ale kanały TV naziemnie są na końcu w zakładce "Wszystkie kanały". Bez problemu działają w Live Chaaels. RE: CANAL+ BOX 4K - ssooqq - 09-12-2022 @domi12 Dziękuję. W tej aplikacji się odtwarza. RE: CANAL+ BOX 4K - Nikita_Bennet - 17-12-2022 pytanie trochę z innej mańki ale dla laika - jak wywalić te apkę od canal+ żeby startował sam LM Wolfa a tam już sobie ustawię 3 apki które mnie interesują? LM wolfa zainstalowany ale działa tylko jako apka po odpaleniu LM Canal+ RE: CANAL+ BOX 4K - mjw - 17-12-2022 Wyłącz domyślny launcher: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: CANAL+ BOX 4K - Nikita_Bennet - 17-12-2022 tyle to wiem tylko jak bo jak czytam to" =================== Procedura: Upewnij się, że wyszukiwanie głosowe z pilota działa poprawnie (może pomóc, gdy zrobisz coś nie tak) Zainstaluj alternatywny Launcher. Pobierz jeden z polecanych , ponieważ są one prawidłowo wykrywane. (Jeśli chcesz używać innego nieprzetestowanego zalecam, aby na czas ustawiania mieć zainstalowany także jeden z polecanych. Pomoże to uniknąć czarnego ekranu w razie, gdy wasz launcher okaże się niewspierany. Uwaga. Przed uruchomieniem Launcher Managera zainstaluj alternatywny launcher inaczej będziesz mieć czarny ekran i będzie potrzebny reset przez recovery, co nie jest takie proste w tv boxach od operatora. Otwórz Launcher Manager. Aby włączyć niestandardowy launcher w sekcji "Launcher Options", wybierz "DISABLE STOCK LAUNCHER". Podczas pierwszego użycia aplikacji pojawi się okno "CONNECTION FAILED, kliknij "OPEN ADB SETTINGS" i włącz "DEBUGOWANIE USB / DEBUGOWANIE SIECI" i Naciśnij przycisk WSTECZ. Jeśli nadal pojawia się ten błąd uruchom ponownie urządzenie. Naciśnij przycisk HOME (domek). Jeżeli mamy zainstalowany więcej niż jeden launcher pojawi się okno wyboru z menu uruchomienia możemy wybrać: TYLKO RAZ - uruchamia launcher tylko jednorazowo ZAWSZE - wybrany launcher zostaje zapamiętany jako domyślny na tym urządzenia. ================ to nie jest to napisane dla laika
RE: CANAL+ BOX 4K - mjw - 18-12-2022 Przecież jest napisane krok po kroku właśnie dla laika. RE: CANAL+ BOX 4K - glibo - 25-12-2022 ostatnio zauważyłem ze box ma prędkość wifi 5gb maksymalnie 120mb/s czy to normalne dla tego boxa czy coś mi się uszkodziło? tivimate również nie chodzi płynnie ;/ oraz nie działa nagrywanie w tivimate (nagrywa krotki kawałek na początku i później przestaje) ewentualnie jak sformatować całkowicie box ( jak z fabryki )?? RE: CANAL+ BOX 4K - Ktosi - 25-12-2022 Najpierw to sprawdź czy to nie wina routera. Wystarczy reset boxa. RE: CANAL+ BOX 4K - glibo - 26-12-2022 (25-12-2022, 03:04 PM)Ktosi napisał(a): Najpierw to sprawdź czy to nie wina routera.robiłem reset router, a na laptopie prędkość jest ok .reset boxa nie pomaga;/ |