Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Aktualizacja do Kodi 19 - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Kodi dla początkujących (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Aktualizacja do Kodi 19 (/showthread.php?tid=3400)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Aktualizacja do Kodi 19 - Tomek - 12-03-2021

Trzeba odświeżać repozytorium, lub ręcznie wyczyścić addons/temp - niestety - aktualizacja z k18 do k19 jest skopana (i nie tyle fanfilmu, co samego kodi)
Możesz też spróbować ręcznie zaktualizować te dodatki - Dodatki - ustawienia - zarządzaj zależnościami.
W niektórych konfiguracjach aktualizacja idzie fatalnie.
Sprawdź też "Update official addons from" - powinno być na any repositories

RE: Aktualizacja do Kodi 19 - CDJack - 12-03-2021

(12-03-2021, 04:04 PM)Tomek napisał(a): Trzeba odświeżać repozytorium, lub ręcznie wyczyścić addons/temp - niestety - aktualizacja z k18 do k19 jest skopana (i nie tyle fanfilmu, co samego kodi)
Możesz też spróbować ręcznie zaktualizować te dodatki - Dodatki - ustawienia - zarządzaj zależnościami.
W niektórych konfiguracjach aktualizacja idzie fatalnie.
Sprawdź też "Update official addons from" - powinno być na any repositories
Dzięki, ręczne odświeżanie nieco pomogło i udało się zainstalować, ale całość chodzi dosyć kiepsko. Pewnie trzeba będzie przeczekać "chorobę wieku dziecięcego".

RE: Aktualizacja do Kodi 19 - Tomek - 12-03-2021

ja u siebie walczę teraz 3 godzinę... i na razie mam 2 wtyczki zainstalowane

Aktualizacja do Kodi 19 - RadarA - 14-03-2021

U nie po aktualizacji, FanFilm nie dodaje seriali do biblioteki. Sytuacja taka sama na dwóch różnych urządzeniach. Ktoś może coś podpowie.

Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka

RE: Aktualizacja do Kodi 19 - rokibalboa - 14-03-2021

Coś wiadomo kiedy fanfilm będzie gotowy na kodi 19?

Aktualizacja do Kodi 19 - Tomek - 14-03-2021

A przeczytaj wątek do którego się dopisałeś, przeczytaj stronę główną. Bo od tygodnia już jest.

RE: Aktualizacja do Kodi 19 - stan3c - 14-03-2021

(14-03-2021, 05:26 PM)Tomek napisał(a): A przeczytaj wątek do którego się dopisałeś, przeczytaj stronę główną. Bo od tygodnia już jest.
Piec minut temu zainstalowalem Kodi 19 Matrix na boxie Savio i probuje zainstalowac fanfilm i dostaje komunikat, ze zaleznosc xbmc.python nie moze byc spelniona i nie idzie zainstalowac dodatku. Zatem, co nie gra?

Aktualizacja do Kodi 19 - Tomek - 15-03-2021

Musisz odświeżyć repozytoria. Niestety zarówno instalacja jak i aktualizacje w k19 są spartolone na całej linii

Aktualizacja do Kodi 19 - rokibalboa - 19-03-2021

Jest jakieś nowe repo do kodiwpigulce? Zainstalowałem od nowa kodi 19 i w starym adresie jest tylko tvp sport. Są jakieś nowe wtyczki już zaktualizowane?

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

RE: Aktualizacja do Kodi 19 - mjw - 19-03-2021

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.